Nieuwbouw-AMPA-Hengelo

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  AMPA bouwt nieuwbouwpand in Hengelo

  Duurzaam en behaaglijk wonen

  Het zal je niet ontgaan zijn dat de energie- en gasprijzen enorm gestegen zijn de afgelopen jaren. Daarmee is de energiebesparing zeker voor woningeigenaren een belangrijk item geworden. Feit is dat onze Kunststof Kozijnen met HR++ of Triple Glas het wooncomfort verhogen én ook nog eens energie besparen. We zijn al meer dan 15 jaar gevestigd in Hengelo en ondertussen zo groot geworden dat we hebben besloten voor het bouwen van een nieuwe locatie in Borne (net achter de IKEA Hengelo)
  Recentelijk zijn wij geïnterviewd door het Hengelo’s Weekblad. Want Hengelo is onze thuisbasis en ondanks dat we eind dit jaar naar onze nieuwe locatie gaan, blijft dit onze thuisbasis. Graag vertellen wij je meer over onze aankomende verhuizing en geven je een korte samenvatting van het verhaal dat via de eerste link te lezen is.

  In ons nieuwe pand een showroom

  Uiteraard blijven wij de service bieden dat wij bij mensen thuis op een adviesgesprek komen. We kunnen dan de woning bekijken, de wensen bespreken én uiteindelijk met een goede maatwerkofferte komen. Maar in onze nieuwe pand bieden wij iets extra’s… namelijk een prachtige showroom. Hier kan je als klant de kozijnen en deuren komen bekijken. Onze adviseurs zijn tijdens de openingstijden in de showroom aanwezig om jou van passend advies te voorzien. Een volgende stap in de groei van ons bedrijf AMPA Kunststof Kozijnen. Hiermee hopen wij vooral mensen in de regio nóg meer service te bieden.

  VEKA Kwaliteit kozijnen
  Wij maken voor onze projecten gebruik van het Duitse Kwaliteitsmerk VEKA. Dit gerenommeerde merk heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de kozijnen branche. VEKA kozijnen zijn veelal gemaakt van gerecycled kunststof waardoor de ecologische footprint vele malen lager is dan van andere merken of hout. Daarnaast zijn kunststof kozijnen en deuren ook nog eens onderhoudsarm, geluiddempend en inbraakwerend.
  Je ziet niet eens meer dat het kunststof is
  Het grootste discussiepunt tijdens het kiezen van de juiste kozijnen is dat mensen denken dat je ziet dat het kunststof is en dat ze het minder mooi vinden dan houten kozijnen. Tegenwoordig zijn de technieken zo ver dat je kunststof Kozijnen met houtnerf look kunt krijgen én natuurlijk de verscheidenheid aan kleuren die we kunnen produceren. Je kunt dus kiezen voor een uitstraling die bij jouw woning past. Zelfs de trendkleuren Zwart, grijs & antraciet. Dat levert & plaatst AMPA Kozijnen zonder probleem.
  Eigen vakmannen is onze belofte
  Bij AMPA zijn zowel de adviseurs als de monteurs allemaal eigen vakmannen. Ons eigen team vakspecialisten waarbij wij weten dat ze kwaliteit leveren en dat ze de projecten netjes opleveren. Bij AMPA betaal je trouwens pas na succesvolle oplevering en afronding van het project. Geen aanbetalingen, maar werken op vertrouwen. Dat is waar wij ons goed bij voelen en waar de klanten blij mee zijn. Onze adviseurs staan overigens ook klaar om je verder te helpen met vragen over de ISDE-subsidie die je kunt aanvragen na het plaatsen van Kunststof Kozijnen met isolerend glas.
  In 2023 & 2024 nóg verder doorgroeien
  AMPA voltooide in 2022 maar liefst 373 renovaties met nieuwe kozijnen. Het gaat dan om projecten door heel Nederland; van kozijnen in Enschede tot schuifpuien in Zandvoort. Om juist ook de regionale klanten nog beter van dienst te zijn verhuizen we in november dus naar een geheel nieuw pand aan de Rientjesoven 8, net op de grens van Hengelo en Borne. In januari ging de eerste schop de grond in en de bouw vordert gestaag. Het nieuwe pand is ruimer van opzet dan de huidige locatie aan de Hassinkweg, met een flink groter buitenterrein. Er komt straks een volwaardige showroom. Want, zo benadrukt directeur Paul Ambergen: mensen willen toch echt kunnen zien en voelen wat ze kopen. In het pand vestigt zich tevens Select Kozijn; dit bedrijf biedt online bestellen en afhalen van kozijnen aan, gericht op de zakelijke en particuliere markt zonder montage.
  In 2023 & 2024 nóg verder doorgroeien
  Groei van het bedrijf én personeel
  Vooruitlopend op de komende verhuizing is AMPA al druk bezig met de werving van nieuwe medewerkers. Zo zijn er o.a. vacatures voor commercieel administratief medewerkers, monteurs en magazijn. AMPA biedt een gezellige, professionele werkomgeving met goede doorgroeimogelijkheden.
  Wil je meer weten over onze dienstverlening? Bel 088-26 72 000 of vraag online een gratis adviesgesprek aan.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA