AMPA sponsor van voetbal

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  AMPA heeft oog voor talent

  Als werkgever zetten wij graag een stapje extra. Gezellige teamuitjes met lekker eten, bowlen, humor op de werkvloer en natuurlijk ook vakinhoudelijke trainingen. Als je bij ons in het bedrijf werkt ben je meer dan alleen medewerker, je bent onderdeel van de familie en voor je familie doe je nou eenmaal meer je best. Hoe wij ons personeel omtoveren tot familie en wat wij doen om als team plezier te houden in ons werk te houden vertellen we je graag. Want plezier is zo belangrijk!
  Jong talent krijgt een kans
  Niet alleen jong talent op de werkvloer krijgt een kans. Toen onze monteur Roy met de vraag kwam of wij vanuit AMPA het jongenselftal van zijn zoon wilden sponsoren zijn wij hier natuurlijk op ingegaan. Want ieder jong talent verdient steun en een kans, ook op het voetbalveld. Daarom hebben wij getekend om niet 1 maar zelfs 2 jaar de sponsor te zijn van het elftal! Op naar het kampioenschap jongens en vergeet niet plezier te maken op het veld!
  Bij AMPA werk je met plezier
  Nรณg belangrijker dan ervaring vinden wij je mentaliteit! Jouw houding en wil om te werken en onderdeel te vormen van een team en familie. De AMPA familie staat voor kwaliteit, hard werken รฉn plezier maken. Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar personeel met ervaring. Dus heb jij veel ervaring, alleen is het team waar je mee moet werken niet plezierig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om weer werkplezier te krijgen.ย Bekijk onze vacatures!
  Verantwoordelijkheid en vrijheid
  Bij ons krijg je als Monteur veel verantwoordelijkheid en vrijheid en wij gaan er vanuit dat jij deze vrijheid benut om kwaliteit te leveren. Geen micromanagers die alles controleren wat jij doet.
  Werkplezier en dat zie je!

  Werken bij AMPA - Werkplezier Danny

  Dat onze teams veel plezier maken bewijzen de foto’s gemaakt tijdens het werken. Want een plezierige werkdag gaat zoveel sneller voorbij als je lol maakt met je collega’s. En dat is niet alleen fijn voor jezelf, maar heeft ook positief effect op de klant. Want een chagrijnige monteur over de vloer is geen visitekaartje, maar een grote glimlach, plezier en gelach wel! Onze medewerkers hebben ook voor kwaliteit en zijn een visitekaartje van werkplezier!

  De gezelligste werklui werken bij AMPA
  Dat ze ook tussen het werken lol trappen bewijzen de gesprekken tijdens het teamuitje naar de bowlingbaan… waar al besproken werd dat voor de wintermaanden toch echt die Airfryer meegenomen gaat worden voor een lekkere warme snack tussen het werken door! Geniet ervan heren!

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA