Nu investeren is straks besparen

Wij roepen het wel vaker omdat wij er natuurlijk dagelijks mee bezig zijn… maar wanneer u ervoor kiest om nu te investeren in uw woning kunt u straks veel geld besparen. Hoe dit werkt en wat u kunt besparen? Daarover vertellen wij u graag meer.

 

AMPA komt gratis en vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek. Wij kennen de subsidieregels goed en kunnen u zo effectief adviseren over het te behalen voordeel.  Met deze verduurzamingen aan uw huis kunt u per jaar wellicht vele honderden euro’s besparen.

Uw huis en de expertise van AMPA

Wij geven u graag informatie over het verduurzamen van uw woning. AMPA brengt ingewikkelde informatie terug tot begrijpbare en eenvoudige taal die voor iedereen toegankelijk is. Samen met ons vult u eenvoudig de aanvraag in voor de subsidies. AMPA weet en verschaft u de benodigde meldcodes en isolatie-eisen zodat de aanvraag voor u eenvoudiger verloopt.

STAP01

Hulp bij uw keuzes

Kunststof kozijnen met HR++ glas is één van de meest eenvoudige en effectieve verduurzamingsopties voor uw woning. Omdat wij u de benodigde gegevens verstrekken met betrekking tot de lopende subsidies, kunt u veel geld te besparen. Wanneer u meer dan 1 verduurzamingsmaatregel voor uw woning treft kunt u zelfs nóg meer subsidie ontvangen waardoor in sommige situaties één maatregel zelfs kosteloos is. Start met de verduurzaming van uw woning met het kiezen voor kunststof kozijnen.

 

STAP02

BESPAAR VEEL GELD OP UW VARIABELE KOSTEN

Wist u dat: HR++ glas 75 procent meer warmte binnen houdt dan gewoon dubbel glas. In een gemiddelde eengezinswoning scheelt dit maar zo nog eens meer dan €150 per jaar aan gasverbruik.

STAP03

Stook niet voor de vogeltjes

De gasprijzen stijgen hard. Zit u wel eens bij het raam en merkt u dat het daar behoorlijk koud is? Dan verliest u op dit punt in uw huis veel warmte. Door simpelweg uw oude kozijnen en glas te vervangen door de kunststof kozijnen van AMPA met minimaal HR++ glas zult u merken dat er geen kou en tocht meer van de ramen komt. De warmte blijft in uw huis en zelfs met de termostaat op 2 graden kouder dan u gewend bent zal uw woning en kamer comfortabel aanvoelen.

Ja, ik wil geld besparen

Geld besparen kan eenvoudig. Daarom zullen wij u vanuit onze ervaring informeren over de juiste keuze in het verduurzamen van uw woning. Van een correcte offerte tot plaatsing van de kunststof kozijnen en het aanleveren van de benodigde gegevens voor de subsidieafhandeling. Vul hieronder uw gegevens in en wij helpen u graag.