Nu investeren is straks besparen

Wij roepen het wel vaker omdat wij er natuurlijk dagelijks mee bezig zijn… maar wanneer u ervoor kiest om nu te investeren in uw woning kunt u straks veel geld besparen. Hoe dit werkt en wat u kunt besparen? Daarover vertellen wij u graag meer.

 

AMPA komt gratis bij u langs voor een adviesgesprek. Indien u hierin interesse heeft komt de onafhankelijke vakman van Energie van Pasch graag met ons mee. Samen kunnen wij u voorzien van het voordeligste advies. Zo kunt u met de subsidie regelingen vaak extra voordelig meer verduurzamingen aanbrengen in uw huis waarmee u per jaar in sommige gevallen maar liefst meer dan 500 euro bespaart.

Samenwerking met Energie van Pasch

Wij werken samen met ENERGIE VAN PASCH en stellen deze partner graag aan u voor. Energie van Pasch is dé oplossing voor complexe, duurzame vragen. Zij brengen ingewikkelde informatie terug tot begrijpbare en eenvoudige taal die voor iedereen toegankelijk is. Wij werken nauw samen met de experts van Energie van Pasch en kunt u ook profiteren van het voordeel van subsidies die ook voor u afgehandeld en aangevraagd worden.

STAP01

Hulp bij uw keuzes

Kunststof kozijnen met HR++ glas is één van de verduurzamingsopties voor uw woning. Omdat wij samenwerken met Energie van Pasch kunnen wij u volledig informeren en ontzorgen over subsidies en kansen waarmee u veel geld gaat besparen. De combinatie van sommige maatregelen zorgt soms voor extra subsidie waardoor u een gratis extra maatregel waardoor u nóg meer geld gaat besparen. Wij helpen u graag in dit proces.

 

STAP02

BESPAAR VEEL GELD OP UW VARIABELE KOSTEN

Wist u dat verduurzaming van uw woning in sommige gevallen tot 30% besparing kan opleveren? Om u een klein kijkje in de keuken te geven een aantal maatregelen en besparingen voor u op een rij uitgaande van gemiddeld stookgedrag.

Dak- en zolderisolatie is tot 25% besparing
Isolatieglas tot 14% besparing
Muren impregneren tot 6% besparing
Spouwmuurisolatie tot 30% besparing
Vloerisolatie zonder vloerverwarming tot 15% besparing
Vloerisolatie met vloerverwarming tot 30% besparing
Bodemisolatie besparing tot 15%

Per maatregel bespaart u een bepaald percentage. De percentages kunnen dus niet bij elkaar opgeteld worden.

STAP03

Rekensommetje

Leuk om alle % te zien, maar daarmee heeft u nog geen inzicht in een mogelijke besparing. Daarom geven wij u graag een voorbeeld:

Stelt u voor dat u een verbruik heeft van 3000m3 gas per jaar. U kiest ervoor om spouwmuurisolatie toe te passen. Hierdoor bespaart u 900m3 gas per jaar. De gasprijs in 2021 is 0,87cent per m3 gas.
€0,87 X 900 = tot €783 euro besparing per jaar.

Ja, ik wil geld besparen

Samen met onze partner Energie van Pasch ontzorgen wij u in het gehele traject van het verduurzamen van uw woning. Van offerte tot plaatsing en subsidieafhandeling. Vul hieronder uw gegevens in en wij helpen u graag.