Corona en plaatsen Kunststof Kozijnen?

Het zal niemand ontgaan zijn dat het corona virus vele bedrijven hard raakt. Toch willen wij u via deze weg melden dat wij de richtlijnen van het RIVM volgen en daarom ons bedrijf gewoon open houden.

corona 4912807 1920
16 maart, 2020 Geplaatst door admin

Om u gerust te stellen over de situatie rondom nieuwe kunststof kozijnen bij deze een kort inzicht in ons proces zodat u weet dat u veilig bij ons een offerte kunt aanvragen.

Persoonlijk advies

Een belangrijke maatregel van de overheid was het verminderen van sociaal contact. Toch kan onze adviseur gerust bij u langskomen. Hij zal gepaste afstand bewaren en alleen bij u langskomen. Door uw situatie in het echt te bekijken kunnen wij u voorzien van een reële offerte. Schroom niet en neem gerust contact op zodat wij ook u kunnen helpen met uw zoektocht naar kunststof kozijnen.

Kleine montageteams

Onze montageteams bestaan uit twee ervaren monteurs. Wij zorgen altijd voor snelle en vakkundige plaatsing van uw kunststof kozijnen. Deze monteurs zullen uiteraard zorgen voor hygiëne maatregelen en gepaste afstand van u als klant. Hiermee voldoen wij aan de richtlijnen van het RIVM.

Stel uw offerte niet uit

Het uitstellen van het vervangen van uw kozijnen is niet verstandig. Wij hebben de capaciteit om u te helpen én wij zullen passende maatregelen treffen zodat wij aan de RIVM richtlijnen voldoen. Maar juist nu u toch thuis bent kunt u sneller en eenvoudiger een adviesgesprek inplannen. U hoeft niet te regelen dat u thuis gaat werken, maar u werkt toch al thuis. Dat scheelt u toch ook?

Vraag een offerte voor kunststof kozijnen vandaag aan bij AMPA

Bent u overtuigd? Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan zodat wij u kunnen voorzien van een reële offerte.

AMPA Kunststof Kozijnen BV
AMPA Kunststof Kozijnen BV