Energiebespaarlening

Het Nationaal Energiebespaarfonds stimuleert particuliere woningeigenaren om energiezuinige maatregelen te treffen, door bijvoorbeeld uw woning te voorzien van kunststof kozijnen, ramen en/of deuren. Dit fonds is landelijk beschikbaar voor zowel u als particulier als de VvE’s. 

Energiebespaarlening AMPA
1 januari, 2020 Geplaatst door admin

Een comfortabel en energiezuinig huis kan bijdragen aan een lagere energierekening en aan waardebehoud van de woning. 

Een slimme investering dus. Afhankelijk van het energieverbruik kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van de lening te dekken.

Soms is er zelfs extra te besparen. Het Nationaal Energiebespaarfonds verstrekt uitsluitend leningen voor bestaande bouw.

Bespaar op uw energie

De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren.

Aanvragen leningen bij SVn

Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken. Investeer slim èn maak van uw huis een heerlijk comfortabel thuis!

SVn is door de Stichting Nationaal Energiebespaarfonds aangewezen als uitvoeringsorganisatie en bemiddelaar van het Nationaal Energiebespaarfonds. Dat betekent dat een woningeigenaar rechtstreeks contact heeft met SVn.  Het aanvragen van de lening verloopt niet via de gemeente of provincie, maar kan via de website van energiebespaarrekening.

Goed om te weten

  • Boetevrij vervroegd aflossen
  • Tot maximaal € 25.000 lenen (Nul op de Meter tot maximaal € 50.000,-)
  • Rente 2,1% (looptijd 10 jaar)

Voorwaarden Energiebespaarlening.

Energiebespaarleningsoverzicht-768x265
* De rente is vast gedurende de gehele looptijd. Mogelijk komt de rente in aanmerking voor fiscale aftrekbaarheid. Raadpleeg de Belastingdienst voor meer informatie.
** Dit zijn de totale kosten voor het aangaan en terugbetalen van uw lening.
*** Dit zijn de totale kosten van de lening, uitgedrukt in een percentage op jaarbasis van het totale leenbedrag.

Informatie en aanvragen (VvE) Energiebespaarlening

Kijk voor meer informatie en het aanvragen op www.energiebespaarlening.nl.

Let op!! Geld lenen kost geld.