Jouw vakantie onzeker? Investeer juist nu in je huis!

Op het moment van het schrijven van dit bericht staan we aan de vooravond van de persconferentie van 12 januari 2021. De verwachting is dat de LockDown met 3 weken verlengd wordt. De vaccinaties tegen Covid-19 komen gestaag (maar langzaam) op gang. En de verwachting is dat pas eind september 2021 iedereen ingeënt is. De zomervakantie blijft hierbij onzeker voor ons allemaal. Want waar mogen we nog heen? Maak daarom vandaag nog een eind aan deze onzekerheid en neem zelf de stap en keuzes voor dit jaar. In deze blog geven wij je 4 redenen om dit jaar te kiezen voor een investering in Kunststof Kozijnen voor je koophuis in plaats van de dure en verre zomervakantie.

AMPA Investeer in je woning
12 januari, 2021 Geplaatst door admin

Jouw huis is je nieuwe basis

We hebben afgelopen jaar allemaal gemerkt dat ons huis onze nieuwe basis is. Minder op kantoor werken, vanuit huis werken en ons huis is afgelopen jaar zelfs omgetoverd tot een school. Deze nieuwe basis verdient aandacht en onderhoud. Wellicht heb je zelfs al uit verveling gedacht "Laat ik eens kijken of ik wat kan schilderen". Wij gaan je in dit artikel graag 3 redenen geven waarom juist nu het ideale moment is voor het vervangen van je houten kozijnen door kunststof kozijnen. 

Reden 1 - Onderhoud minimaliseren

Nooit meer na hoeven te denken over het schilderen van jouw kozijnen (binnen en buiten). Niet meer verschillende schilders afbellen om de stijgende prijzen om je oren te krijgen en wachttijden van meer dan een half jaar voor ze kunnen beginnen. Goede schilders zijn tegenwoordig slecht te vinden. Er is meer vraag naar schilders dan een aanbod aan schilders. Dit drijft de prijzen de komende jaren nog meer op. Als je daarbij nagaat dat je iedere 5-8 jaar de kozijnen opnieuw moet schilderen kan het juist nu hét ideale moment zijn om over te stappen op kunststof kozijnen. Kunststof Kozijnen hoeven niet geschilderd te worden en hebben een zeer lange levensduur.

Reden 2 - Isoleer je woning

Omdat we meer thuis zitten merken we ook meer de hiaten aan de woning. Zo viel het je wellicht eerder niet op dat het tocht bij de ramen en wellicht merk je dat de stookkosten in 2020 behoorlijk hoog zijn geworden. Door de (oude) houten kozijnen te vervangen door nieuwe kunststof kozijnen van het merk VEKA met HR++ beglazing isoleer jij jouw woning optimaal. Hierdoor beperk je de stookkosten, heb je minder tocht én meer woongenot. 

Reden 3 - Verhoog de waarde van je huis

Wellicht heb je zelfs van afgelopen zomer nog je vakantiegeld over. Of durf je je vakantiegeld niet uit te geven aan een dure reis die mogelijk toch weer geannuleerd wordt. En op de bank laten staan levert met de lage rentes van tegenwoordig toch niets meer op. In plaats daarvan kunt u eenvoudig de waarde van jouw huis vergroten door te kiezen voor kunststof kozijnen. Mocht u in de (nabije) toekomst namelijk van plan zijn om jouw huis te verkopen dan geven de kunststof kozijnen extra waarde.  De nieuwe bewoner hoeft namelijk het onderhoud niet meer in te calculeren. Zeker in een krappe woningmarkt als die in 2020 en 2021 een extra reden om jouw huiswaarde te verhogen.

Reden 4 - Extra openslaande ramen toevoegen in je huis?

Misschien heb je juist door de verschillende lockdowns gemerkt dat je behoeft hebt soms een raam open te zetten. Door over te schakelen naar kunststof kozijnen krijg jij de mogelijkheid om bijvoorbeeld extra draai-kiepramen toe te voegen aan je kamer. Waar eerder het raam niet open kon, kan je deze nu wel openen. Extra frisse lucht waar je juist door de hele Corona situatie extra van bent gaan genieten. 

Hoe gaat het proces in zijn werk?

In het artikel: "Hoe verloopt het aankoopproces van kunststof kozijnen?" leggen wij je graag uit hoe het proces bij AMPA Kunststof Kozijnen uit Hengelo eruitziet. Zo stap jij goed voorbereid de keuze in om jouw houten kozijnen te laten vervangen door onze vakmannen. 

Wil jij ook graag het traject voor nieuwe Kunststof Kozijnen starten? Vraag dan vandaag nog een offerte aan.

AMPA Kunststof Kozijnen BV
AMPA Kunststof Kozijnen BV