Wat is er allemaal mogelijk op het gebied van kunststof deuren?

Laten we het verhaal beginnen met de opmerking dat er heel erg veel mogelijk is. AMPA biedt u verschillende kunststof deuren van het topmerk Veka. In dit bericht hopen we dat we u nog meer kunnen vertellen over de mogelijkheden. Lijkt het u interessant om de opties te bespreken? Dan mag u uiteraard altijd een gratis adviesgesprek aanvragen. Wij komen dan graag bij u langs om de opties te bespreken en de materialen te laten zien.

Kunststof voordeur en Kunststof achterdeur AMPA
15 mei, 2020 Geplaatst door admin

Zelf uw voordeur ontwerpen

U kunt bij ons zelf een voordeur of achterdeur samenstellen, geheel naar uw eigen wensen en passend bij uw woning. Maar u kunt ook kiezen voor een paneeldeur. Dit is een deurplaat waarin bijvoorbeeld sierlijsten en opliggende panelen zijn vast geplakt. Een unieke deur passend bij de uitstraling van uw woning.

Kies uw eigen glassoort voor uw kunststof deur

Naast het type deur en ontwerp van de deur bieden wij u de keus uit een groot aantal glassoorten. Zo kunt u denken aan gefigureerde beglazing (zoals
melkglas, gestreept glas of glas met een klein werkje). Zeker bij een voordeur kan het type glas bepalend zijn voor de inkijk maar ook de uitstraling van uw woning. Vindt u het belangrijk om de lichtinval optimaal te houden, denk dan eens aan gefigureerde beglazing in uw voordeur. Hierdoor heeft u meer licht, maar minder inkijk. Uw hal zal direct ruimer ogen. Wij adviseren u graag over wat het beste bij uw wensen past.

Inbraakwerende Kunststof Deuren

Onze kunststof voordeuren draaien veelal naar binnen, net zoals bij houten deuren. Uiteraard kan het zijn dat u toch liever een naar buiten draaiende voordeur wenst, om zo meer ruimte in uw hal te behouden. Ook dat is mogelijk. Onze voordeuren kunnen verdiept worden gemaakt, waardoor het kozijnprofiel gelijk ligt met de deur zelf. Dit ziet er niet alleen heel erg mooi en strak uit, maar is ook inbraakwerend. Kiest u voor een kunststof deur van AMPA, dan kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Een voordeur vormt immers het visitekaartje van uw woning en moet daarom natuurlijk vooral mooi zijn. AMPA biedt u uitgebreide mogelijkheden op het gebied van design.

Een kunststof deur met de uitstraling van een houten deur

Wilt u de uitstraling van een houten voordeur? Maar wilt u de voordelen van een kunststof deur? Dan biedt de toepassing van een folie met houtnerf en houtlookverbinding uitkomst.

Is een kunststof achterdeur wel sterk genoeg?

Het misverstand is er dat Kunststof zwakker is dan hout. Niets is minder war. Ook kunststof achterdeuren van AMPA voldoen aan hoge en sterke kwaliteit en zijn daarbij ook nog duurzaam. Bij een achterdeur wordt meestal gekozen voor een raam bovenin de deur met daaronder een geïsoleerd paneel. Ook de kunststof achterdeuren van AMPA worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd en voldoen aan de hoogste eisen. Ze zijn er in vele stijlen en uitvoeringen. Achterdeuren worden dagelijks gebruikt en worden vaak dichtgegooid of ze waaien dicht door de wind, daarom worden onze kunststof
achterdeuren extra stevig en robuust geproduceerd en zijn deze uitstekend geschikt voor intensief gebruik. De achterdeuren bieden comfort en blinken uit door uitstekende thermische isolatiewaarden.

Is een kunststof deur wel veilig?

Uiteraard speelt ook veiligheid een belangrijke rol bij de keuze van een deur. Onze kunststof deuren zijn voorzien van een meerpuntssluiting met automatisch deurslot. Dit zorgt voor een ingebouwde inbraakbeveiliging voor het beschermen van uw eigendommen. Al het hang- en sluitwerk voldoet aan
alle gestelde eisen door het PolitieKeurmerk Veilig Wonen en is SKG-gecertificeerd.

Deurgrepen met meerpuntssluiting

Zoals gezegd zijn onze deurgrepen voorzien van een meerpuntssluiting met een automatisch deurslot. Als u de deur achter u dicht trekt, is de deur direct afgesloten. De deur springt op meerdere punten gelijk in het slot, zodat u niet meer bang hoeft te zijn dat inbrekers bij u binnen kunnen komen. Daarnaast draait u natuurlijk de deur ook nog op slot met het cilinderslot. Onze deursloten
zijn makkelijk bedienbaar en ergonomisch gevormd. De scharnieren van de voordeur hebben tegelijkertijd de functie als dievenklauw, zodat de deur er nooit uitgetild kan worden zolang deze dicht zit.

Extra stevige en onderhoudsarme kunststof tuindeuren

Ontdek het gemak, de uitstraling en duurzaamheid van onze kunststof tuindeuren. Deze openslaande deuren bieden de perfecte brede doorgang naar uw tuin en zorgen voor een prachtige lichtinval in uw woning. Het openen gaat soepel en eenvoudig door middel van de vertrouwde deurkruk op de ene deur en een espagnoletbediening op de andere deur. Ook onze kunststof tuindeuren zijn verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren en worden op maat voor u gemaakt en naar uw wensen aangepast. Dit betekent dat uw tuindeuren altijd bij de uitstraling van uw woning zullen passen. Voor een klassieke uitstraling kiest u bijvoorbeeld voor borstwering of een paneel onderin de deuren. Voor een
nostalgische uitstraling kunt u zelfs kiezen voor roedes in het glas. Moderne tuindeuren worden vaak uitgevoerd in een trendy kleur, waarbij het glas vaak doorloopt tot op de grond. Omdat deze deuren standaard zijn voorzien van veiligheidsglas, is ook dit een veilige optie; zelfs met kleine kinderen. Onze kunststof tuindeuren zijn vormvast door het gebruik van staalversterkt kunststof. Hierdoor wordt doorbuigen of doorzakken voorkomen. U heeft dus jarenlang plezier van uw onderhoudsarme tuindeuren, die enkel een doekje nodig hebben om te worden gereinigd. Gemak dient de mens!

De voordelen van kunststof deuren op een rij

 • Volledig naar uw wensen samen te stellen en te ontwerpen
 • Op maat gemaakt
 • Keuze uit verschillende soorten beglazing
 • 10 jaar garantie op uw deuren
 • Vakkundige montage
 • Eventueel met houtlookverbinding; nauwelijks van hout te onderscheiden
 • Isostone onderdorpel en eventueel blokprofiel geven een chique uitstraling
 • Inbraakwerend
 • Meerpunts-automaatslot
 • Kerntrekbeveiliging
 • Lange levensduur
 • Rolbandscharnieren met een elegante uitstraling
 • Tiental verschillende kleuren
 • Optimale veiligheid met erkende kerumerken.

Meer weten of een afspraak maken?

Wenst u meer informatie of een gesprek bij u thuis met een van onze adviseurs? Vraag dan een offerte bij ons aan; er is altijd een adviseur bij u in de buurt.

AMPA Kunststof Kozijnen BV
AMPA Kunststof Kozijnen BV