Ontdek de voordelen van een kunststof schuifpui

Een kunststof schuifpui wordt steeds populairder. Dat is geheel logisch. Het is namelijk de ideale manier om uw tuin te betrekken bij uw woning. Maar het heeft ook nog een keer een voordeel van het voorzien van extra licht in uw woning. Met een kunststof schuifpui van AMPA heeft u altijd zicht op uw tuin en een gemakkelijke doorgang naar buiten waarbij u alle binnen- en buitenruimte volop kunt benutten.

Maar op het gebied van kunststof schuifpuien is er zeer veel mogelijk. AMPA biedt u verschillende kunststof schuifpuien van het topmerk Veka. In dit bericht hopen we dat we u nog meer kunnen vertellen over de mogelijkheden. Lijkt het u interessant om de opties te bespreken? Dan mag u uiteraard altijd een gratis adviesgesprek aanvragen. Wij komen dan graag bij u langs om de opties te bespreken en de materialen te laten zien.

Kunststof schuifpui - AMPA - Voordelen schuifpui - Kwaliteit schuifpui - Maatwerk schuifpui
11 augustus, 2020 Geplaatst door admin

Voordelen van een kunststof schuifpui

De kunststof schuifpuien van AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. hebben verschillende voordelen:

 • Onderhoudsarm
 • Geruisloze en makkelijke bediening
 • Slijtvaste verlaagde aluminium onderdorpel
 • Ruimtebesparend
 • Duurzaam
 • Inbraakwerend
 • Isolerend
 • Standaard voorzien van veiligheidsglas
 • Vakkundig geplaatst door ervaren monteurs

Uw kunststof schuifpui wordt altijd voor u op maat gemaakt, hierdoor kunt u altijd kiezen voor een schuifpui die bij uw woning past. Dankzij de uiteenlopende mogelijkheden wordt uw schuifpui van al uw wensen.

Meer wooncomfort met een kunststof schuifpui

Met een relatief kleine verbouwing geeft u uw woning een totale metamorfose. Wie wil er nu niet meer ruimte en meer licht in huis? Doordat er geen draaicirkel is van bewegende delen, kunt u de ruimte in uw huis en in uw tuin optimaal benutten.

Duurzame kunststof schuifpui

Kiest u voor een kunststof schuifpui van AMPA Bouw- & Kozijntechniek B.V., dan kiest u voor een onderhoudsarme, duurzame en perfect isolerende schuifpui. Uiteraard zijn onze schuifpuien bestand tegen elk weertype.

Kiest u voor een schuifpui van kunststof, dan bent u milieubewust bezig. De kozijnen en schuifpuien die AMPA monteert, worden gerecycled waardoor de materialen wel tot 10 keer hergebruikt kunnen worden bij de productie van nieuwe kozijnen en schuifpuien. Tevens zijn voor het onderhoud van uw kunststof schuifpui totaal geen chemische middelen nodig, wat ook weer
beter is voor het milieu.

Maatwerk kunststof schuifpui

Wij leveren alleen maatwerk. Een kunststof schuifpui wordt op uw woonwensen afgestemd door de talloze mogelijkheden:

 • u kunt kiezen voor alleen bediening aan de binnenkant, maar ook voor een
  tweezijdige bediening als dit voor u praktisch is.
 • Wenst u ventilatieroosters in uw schuifpui? Ook dat is mogelijk en dat adviseren wij voor een beter binnenklimaat ook altijd.
 • Onze schuifpuien zijn tevens leverbaar in alle kleuren en verschillende indelingen.
 • U kunt zelfs kiezen voor een roedeverdeling in of op het glas. De perfecte stijl voor uw landelijke woning.

Er is dus voor elke woning een schuifpui! 

De beste kwaliteit in schuifpuien

Wanneer u kiest voor een kunststof schuifpui van AMPA Bouw- & Kozijntechniek B.V., kiest u voor de beste kwaliteit in materialen en deskundige montage. Wij staan voor ons product, dus u betaalt bij
ons pas na montage! De kunststof hefschuifpui van AMPA is een zware constructie en isoleert daardoor optimaal. Kwalitatief gezien is dit de sterkste schuifpui, vergeleken met de kiepschuifpui. De hefschuifpui is
bijzonder duurzaam, sterk inbraakwerend, maar toch soepel en eenvoudig in bediening. Door een hendel aan de binnenkant te draaien, kunt u de schuifpui geruisloos openen en vastzetten in de gewenste stand. Een ander voordeel van deze schuifpui is dat de rail van dit schuifsysteem nagenoeg
gelijk ligt aan de binnenvloer, waardoor u geen hoge drempel over hoeft bij het naar binnen of buiten stappen.

De met staal versterkte profielen zijn vormvast, waardoor doorzakken (zoals men wel eens ziet bij houten schuifpuien) niet mogelijk is. Onze schuifpuien worden gemonteerd middels een kunststof stelkozijn, waardoor u verzekerd bent van de beste aansluiting van uw schuifpui op de bestaande muur. Door het soepele gelagerde schuifsysteem is er minimale slijtage, waardoor onze kunststof schuifpuien garant staan voor een lange levensduur.

Meer weten of een afspraak maken?

Wenst u meer informatie of een gesprek bij u thuis met een van onze adviseurs? Vraag dan een offerte bij ons aan; er is altijd een adviseur bij u in de buurt.