Dakkapel Renovatie

Heeft uw een dakkapel die in slechte staat is? Zijn de kozijnen aan onderhoud over vervanging toe? De dakkapel renovatie van AMPA geeft u de mogelijkheid om op een duurzame manier uw dakkapel te renoveren volledig passend bij uw wensen.  Vraag vandaag nog een GRATIS offerte aan.

Renovatie dakkapel kunststof AMPA

Heeft u een oude dakkapel. Het verf bladert eraf, de ramen tochten en de uitstraling is alles behalve wat u mooi vindt. Het volledig opnieuw plaatsen van een dakkapel is in dit geval niet nodig. U kunt er ook voor kiezen om uw dakkapel te renoveren. AMPA legt u graag uit wat het voordeel is van een kunststof dakkapel en wat wij doen voor wij uw dakkapel renoveren.

Nieuwe kozijnen in uw oude dakkapel

Stel, u heeft een dakkapel van hout welke in een slechte staat verkeert. Of u wilt niet meer om de zoveel jaar het dak op om alles te moeten schilderen. Dakkapel renovatie kan dan uw oplossing zijn. Bij een dakkapel renovatie plaatsen wij een nieuw kunststof kozijn in de bestaande dakkapel. Voor het meest optimale resultaat doorlopen wij de onderstaande stappen.

Stap 1 – Deskundige inspectie

Voor wij tot renoveren overgaan, inspecteren wij uw huidige dakkapel. Mocht de dakkapelconstructie in goede of redelijke staat zijn, is renovatie een slimme keuze. 

  

Stap 2 – Duurzame renovatie van Dakkapel

De oude kozijnen en het glas worden verwijderd uit uw dakkapel. Vervolgens zullen wij een aantal onderdelen vervangen door duurzame en milieuvriendelijke alternatieven voor een optimale kwaliteit.

Wij vervangen dan uw houten kozijnen door kunststof kozijnen, de houten zij-schroten of houten zij-plaat, wordt vervangen voor kunststof schroten of plaat en natuurlijk nemen we ook eventuele boeiranden mee. Dakbedekkingen vervangen wij niet, maar we kunnen wel even inspecteren of het nodig is, zodat u weet waar u aantoe bent. 

Voordeel van een dakkapelrenovatie

Na de bovenstaande stappen en renovatie ziet uw dakkapel er weer als nieuw uit! Deze is nu onderhoudsarm en kan weer heel wat jaartjes mee, zodat u van alle comfort kunt genieten. AMPA heeft reeds meerdere malen bewezen met dakkapellen renovatie voorbeelden in heel Nederland dat met bestaande woningen nog veel rendement valt te behalen.

Het grootste voordeel is natuurlijk dat u niet de hele binnenafwerking opnieuw hoeft te laten uitvoeren. Alles is na renovatie keurig afgewerkt en aan de buitenzijde hoeft u nooit meer te schilderen.  Heerlijk toch?

Ja, ik wil graag een GRATIS en VRIJBLIJVEND adviesgesprek!

Ik wil graag dat er contact met me wordt opgenomen voor een adviesgesprek, zodat ik precies weet wat de mogelijkheden zijn en de daarbij behorende kosten.
Vraag HIER uw GRATIS offerte aan!!!

Wilt u graag meer informatie over de financiering van de dakkapelrenovatie? Wij zetten u graag in contact met een onafhankelijke financieel adviseur.

AMPA Kunststof Kozijnen BV
AMPA Kunststof Kozijnen BV