Dakkapel Renovatie

Heeft uw een dakkapel die in slechte staat is? Zijn de kozijnen aan onderhoud over vervanging toe? De dakkapel renovatie van AMPA geeft u de mogelijkheid om op een duurzame manier uw dakkapel te renoveren volledig passend bij uw wensen.  Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Renovatie dakkapel kunststof AMPA

Heeft u een oude dakkapel. Het verf bladert eraf, de ramen tochten en de uitstraling is alles behalve wat u mooi vindt. Het volledig opnieuw plaatsen van een dakkapel is in dit geval niet nodig. U kunt er ook voor kiezen om uw dakkapel te renoveren. AMPA legt u graag uit wat het voordeel is van een kunststof dakkapel en wat wij doen voor wij uw dakkapel renoveren.

Nieuwe kozijnen in uw oude dakkapel

Stel, u heeft een dakkapel van hout welke in een slechte staat verkeert. Of u wilt niet meer om de zoveel jaar het dak op om alles te moeten schilderen. Dakkapel renovatie kan dan uw oplossing zijn. Bij een dakkapel renovatie plaatsen wij een nieuw kunststof kozijn in de bestaande dakkapel. Voor het meest optimale resultaat doorlopen wij de onderstaande stappen.

Stap 1 – Deskundige inspectie

Voor wij tot renoveren overgaan, inspecteren wij uw huidige dakkapel. Mocht de dakkapelconstructie in goede of redelijke staat zijn, is renovatie een slimme keuze. Wij vervangen dan de zijkanten van uw dakkapel met kunststof schroten of plaat. Ook kunnen wij uw houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen. De kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren.

Stap 2 – Duurzame renovatie van Dakkapel

De oude kozijnen en het glas worden verwijderd uit uw dakkapel. Vervolgens zullen wij een aantal onderdelen vervangen door duurzame en milieuvriendelijke alternatieven voor een optimale kwaliteit.

Het lood zal, indien nodig, vervangen worden door Leadax. De zijwangen worden vervangen voor kunststof schroten of egale beplating. U kunt onder andere kiezen voor de materialen Trespa of Keralit. Indien gewenst zal ook de dakbedekking vervangen worden voor EPDM.  De boeiboord wordt Deeplas, waarna de nieuwe kunststof ramen in de bestaande sparing worden geplaatst. Inclusief de HR++ beglazing of Tripple glas.

Bespaar moeite en kosten en kies voor renovatie van uw dakkapel

Na de bovenstaande stappen en renovatie ziet uw dakkapel er weer als nieuw uit! Deze is onderhoudsarm en kan weer heel wat jaartjes mee, zodat u van alle comfort kunt genieten. AMPA heeft reeds meerdere malen bewezen met dakkapellen renovatie voorbeelden in heel Nederland dat met bestaande woningen nog veel rendement valt te behalen. Bespaar dus op uw uitgave en neem contact op voor een Dakkapel renovatie. Wilt u graag meer informatie over de financiering van de dakkapel renovatie? Wij zetten u graag in contact met een onafhankelijke financieel adviseur.