Kunststof Gevelbekleding

Vervangt u uw kozijnen voor kunststof kozijnen? En heeft uw woning gevelbekleding? Wij kunnen in combinatie met de kozijnen ook uw kunststof gevelbekleding vervangen.  Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Gevelbekleding vernieuwen keralit

Isoleer uw woning met kunststof gevelbekleding

Wanneer uw kozijnen toe zijn aan vervanging kan het zijn dat uw woning ook een gevelrenovatie nodig heeft. Er zijn veel soorten woningen die voorzien zijn van gevelbekleding en gevelpanelen. Zeker wanneer deze gevelbekleding ouder is kan dit zorgen voor onnodig hoge stookkosten. Met de vervanging van uw gevelplaten kan u een aanzienlijke besparing en isolatie bewerkstelligen. Indien u uw kunststof kozijnen bij ons afneemt, kunnen wij ook uw gevelbekleding vernieuwen voor een optimale isolatie voor uw huis.

Voordelen kunststof gevelbekleding

De voordelen zijn groot wanneer het gaat om gevelrenovatie met kunststof gevelbekleding:

  • Besparing in stookkosten
  • Minder vochtproblemen
  • Minder tocht langs de muren
  • Minder kou langs de muren
  • Koelere woning in de zomer
  • Hoger wooncomfort

Keralit Kunststof gevelbekleding

AMPA gebruikt duurzaam Keralit voor de gevelpanelen. Deze zijn milieuvriendelijk en lijken op het oog op hout. Echter, Keralit gevelpanelen en dakrandpanelen zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Daardoor blijft de gevelbekleding jarenlang mooi zonder veel onderhoud. De gevelpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben een natuurgetrouwe houtstructuur. Keralit heeft als verder voordeel dat het een onzichtbare bevestiging heeft. U ziet dus nergens schroeven of gaten. Ook zijn lengtes van wel 6 meter mogelijk zodat alle panelen uit één stuk lijken. De gevelbekleding beschermt uw gevel tegen weer en wind en door de gladde oppervlaktestructuur blijft er bijna geen vuil aan hechten. Indien gewenst kunnen wij u ook in contact zetten met een onafhankelijk financieel adviseur voor de financiering.

AMPA Kunststof Kozijnen BV
AMPA Kunststof Kozijnen BV