Skyline Den Bosch

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  €750,- extra subsidie op kozijnen in ‘s-Hertogenbosch

  De Gemeente ‘s-Hertogenbosch ondersteunt woningeigenaren in het nemen van energiebesparende maatregelen met de subsidie & Energiebesparende Maatregelen Gespikkeld Bezit. Deze subsidie is specifiek bedoeld voor particuliere eigenaren van voormalige  Corporatiewoningen in de betreffende wijk, die grote energiebesparende aanpassingen willen doen. Hierbij is het niet vereist om het
  volledige pakket van de woningbouwcorporatie over te nemen. Let op: woningen binnen VVE’s vallen buiten deze regeling. Meer informatie vind je hier op de website van de gemeente ’s Hertogenbosch.

  Wie Komt in Aanmerking?

  De subsidie is beschikbaar voor eigenaar-bewoners van woningen in ‘s-Hertogenbosch met een bouwjaar van 1982 of eerder (woningen met een DEFG-label), die zijn uitgenodigd om deel te nemen aan een collectief verduurzamingsproject. Opmerking: woningen binnen  VVE’s komen niet in aanmerking voor deze subsidie.

  Subsidie Toepassingen:

  U kunt subsidie aanvragen voor een aantal energiebesparende maatregelen, waaronder isolatie van woningen en duurzame  verwarmings- en koelsystemen. Deze omvatten onder andere het installeren van HR++ glas, triple glas, dakisolatie, en  warmtepompsystemen. De kunststof kozijnen van AMPA Kunststof Kozijnen zullen standaard voorzien zijn van HR++ glas en kunnen naar wens ook voorzien worden van triple glas.

  Waar moet u rekening mee houden?

  Om in aanmerking te komen, moeten de maatregelen daadwerkelijk gericht zijn op energiebesparing. Elke aanvrager kan slechts eenmaal subsidie ontvangen binnen deze regeling voor maximaal twee maatregelen uit de genoemde categorieën. Bovendien moeten de uitgevoerde maatregelen vóór 31 december 2024 zijn afgerond, met goedgekeurde offertes en facturen van aannemers/installateurs als bewijs.

  €750,- extra subsidie bovenop ISDE subsidie

  Per maatregel is een bedrag van maximaal €750 beschikbaar, met een maximum van €1500 voor twee maatregelen. Indien de kosten van de uitgevoerde maatregelen verminderd met andere ontvangen subsidies lager zijn dan €1500, wordt de gemeentelijke subsidie  dienovereenkomstig verminderd.

  Goed om te weten

  Uw volledige subsidieaanvraag moet uiterlijk 15 januari 2025 door de gemeente ‘s-Hertogenbosch zijn ontvangen. De beoordeling van uw aanvraag vindt binnen 4 weken plaats, met subsidie-uitkering binnen 6 weken na ontvangst van het ingevulde aanvraagformulier. Vraag een gratis adviesgesprek aan bij AMPA Kunststof Kozijnen B.V. en start met verduurzamen. Laat AMPA Kunststof Kozijnen B.V. u  helpen bij het verduurzamen van uw woning in ‘s-Hertogenbosch en profiteer van deze waardevolle subsidie. Neem vandaag nog  contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA