Nu tijdelijk 20% extra korting op uw offerte !

Start vandaag nog met de verduurzaming van uw woning en bespaar op de energierekening met de Kunststof kozijnen, deuren en/of schuifpuien van AMPA!

Tevens ontvangt u GRATIS inzethorren bij uw nieuwe draai-kiepramen!

Vraagt u NU een nieuwe offerte aan?
Dan ontvangt u
tijdelijk 20% extra korting op uw offertebedrag!

Voor wij een offerte uitbrengen komen wij altijd gratis en vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek, zodat wij een passende maatwerkofferte kunnen maken.

Dus bel gelijk: 088-2672000 of vul hieronder het formulier in

STAP01

Vraagt u NU een nieuwe offerte aan met betrekking tot kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien dan ontvangt gelijk 20% extra korting*! op uw offerte. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos!
Dus maak snel een afspraak en u profiteert gelijk!

STAP02

Omdat wij u als klant enorm waarderen, ontvangt u naast de tijdelijke 20% korting op de offerte ook nog eens inzethorren t.w.v. € 99,95 geheel gratis! Dus nooit meer ongenode gasten in huis!

STAP03

Nadat onze adviseur bij u is geweest en u een offerte heeft ontvangen in de e-mail, kunt u akkoord geven op deze offerte. Dan ligt er nog niets vast, u kunt dus nog rustig enkele zaken wijzigen. Vragen kunt u zo stellen bij de exacte inmeting, dat is geen probleem. Wij nemen alle tijd voor u, om alles zorgvuldig uit te leggen, zodat u de beste keuze kunt maken.

Als alles duidelijk is, dan nemen we de kunststof kozijnen en deuren in productie, en liggen de gemaakte afspraken vast.

Vervolgens hoort u van ons wanneer wij kunnen komen voor de montage. Dit wordt uitgevoerd door onze eigen vakmensen.

Tot slot ontvangt u op de laatste montagedag de factuur zodat u die bij oplevering kunt voldoen.
Dus GEEN betaling vooraf! U betaalt na oplevering!

 

* NB. Deze actie is geldig tot 30 april 2023. Wacht u dus niet te lang en vraag dat gratis en vrijblijvende adviesgesprek aan en profiteer van die 20% extra korting op de Kunststof Kozijnen. Het akkoord op de offerte dient uiterlijk 31 mei 2023 te zijn gegeven. Acties gelden niet i.c.m. andere acties, tenzij anders vermeld.

Profiteer gelijk en vraag direct een gratis adviesgesprek aan

 

    AMPA Kunststof Kozijnen BV
    AMPA Kunststof Kozijnen BV