Verduurzaming kozijnen Purmerend

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Extra subsidie op kozijnen in Gemeente Purmerend

  Bent u van plan om uw  huis energiezuiniger te maken? Goed nieuws! Gemeente Purmerend biedt tot €2.500 extra subsidie aan voor duurzame energiemaatregelen, waaronder ook kunststof kozijnen vallen. Lees verder om te ontdekken hoe u hiervan kunt profiteren.

  Subsidie voor duurzame energiemaatregelen

  Onder bepaalde voorwaarden kunt u subsidie aanvragen voor duurzame energiemaatregelen aan uw  woning. Deze subsidie is ook beschikbaar voor maatschappelijke organisaties voor hun gebouwen. Het maximale bedrag dat u  per adres kunt ontvangen is €2.500,-. Heeft u een huurwoning? Neem dan contact op met de  woningbouwvereniging om te zien of zij in aanmerking komen voor subsidie.

  Informatie van de gemeente vindt u hier: https://purmerend.nl/subsidies-en-belastingen/subsidieregelingen/subsidie-duurzame-energiemaatregelen

  Voor welke maatregelen kunt u subsidie aanvragen?

  Hieronder vindt u een overzicht van de duurzame energiemaatregelen waarvoor u subsidie kunt aanvragen:

  • Dakisolatie
  • Bodem/vloerisolatie
  • Spouwmuurisolatie
  • Paneelisolatie
  • Isolatie van massieve muur
  • HR++glas
  • Driedubbel HR+++ glas

  De hoogte van de subsidie verschilt per type isolatie en wordt berekend op basis van de minimale isolatiewaarde. Meer informatie over deze maatregelen en de bijbehorende subsidiebedragen vindt u op de website van de overheid.

  Gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij AMPA Kunststof Kozijnen

  Wilt u weten hoe u uw woning optimaal kunt isoleren met kunststof kozijnen en profiteren van de extra subsidie in Gemeente Purmerend? Bij AMPA Kunststof Kozijnen staan onze adviseurs voor u klaar. Wij bieden gratis en vrijblijvende adviesgesprekken aan bij mensen thuis. Onze experts komen graag langs om u te voorzien van deskundig advies en de mogelijkheden voor energiezuinige kozijnen te bespreken. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken!

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA