Verduurzaming kozijnen Noordwijk

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Extra subsidie op Kunststof Kozijnen in Gemeente Noordwijk

  Goed nieuws voor inwoners van Gemeente Noordwijk! Tot 1 juli 2024 kunt u profiteren van extra subsidie op Kunststof Kozijnen dankzij de ‘Verordening Duurzaamheidssubsidie Noordwijk’. Deze verordening, in werking getreden op 1 januari 2020, is bedoeld om duurzaamheidsmaatregelen te stimuleren en wordt uitgevoerd door de Omgevingsdienst West-Holland.

  Voorwaarden voor subsidie

  Voordat u begint met uw aanvraag, is het advies van de Omgevingsdienst West-Holland om eerst de voorwaarden goed door te lezen. Hieronder vindt u enkele belangrijke punten:

  Toepassing van de subsidie: De subsidie is van toepassing op diverse situaties, waaronder eigenaren en bewoners van bestaande woningen, eigenaren die nog niet op het adres wonen maar van plan zijn er te gaan wonen, Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) en uitvoerende partijen mits gemachtigd door de aanvrager.

  Aanvraag voor nog uit te voeren maatregelen: U kunt alleen subsidie aanvragen voor maatregelen die nog moeten worden uitgevoerd. Werkzaamheden die reeds zijn uitgevoerd komen niet in aanmerking voor subsidie.

  Subsidiebedrag: Het subsidiebedrag per woning bedraagt maximaal € 2.500,-. Alle combinaties van maatregelen zijn mogelijk.

  Voor een gedetailleerd overzicht van de maatregelen en bijbehorende bedragen en percentages verwijzen wij u naar tabel 1 en 2 in de subsidieverordening op de website: https://www.duurzaambouwloket.nl/subsidie-financieringsregeling/17

  Gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij AMPA Kunststof Kozijnen

  Bent u geïnteresseerd in het verduurzamen van uw woning met Kunststof Kozijnen? Bij AMPA Kunststof Kozijnen staan onze adviseurs klaar om u gratis en vrijblijvend van advies te voorzien. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw woning energiezuiniger te maken. Onze adviseurs komen graag bij u thuis om uw wensen te bespreken en u te voorzien van deskundig advies.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA