Verduurzaming kozijnen Pijnacker-Nootdorp

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Extra subsidie voor isolatie oudere huizen in Gemeente Pijnacker-Nootdorp

  Goed nieuws voor huiseigenaren in Gemeente Pijnacker-Nootdorp! Vanaf 1 september 2023 kunt u extra subsidie aanvragen voor isolatiemaatregelen aan oudere huizen. Deze subsidie is bedoeld om woningen energiezuiniger te maken en draagt bij aan een duurzamere leefomgeving. Lees hieronder alles wat u moet weten over deze regeling. Inclusief handige linkjes:

  Voorwaarden voor subsidie

  Om in aanmerking te komen voor de subsidie gelden enkele voorwaarden:

  • Uw woning moet gebouwd zijn vóór 1992 en een slecht energielabel hebben (D, E, F of G).
  • U kunt alleen subsidie aanvragen voor maatregelen die nog moeten worden uitgevoerd.
  • Minimaal twee bouwdelen moeten niet of slecht geïsoleerd zijn, zoals dak, gevel, vloer/bodem of glas.
  • De subsidie is alleen beschikbaar voor oudere koopwoningen.
  • U moet voldoende vierkante meters isoleren om subsidie te krijgen, met minimale oppervlakten voor vloer, muur, dak en glas.

  De subsidie is maximaal 50 procent van de totale kosten, met een maximumbedrag tussen € 1.460 en € 2.000 per woning, afhankelijk van het aantal isolatiemaatregelen.

  Informatie over de voorwaarden vindt u hier: https://www.pijnacker-nootdorp.nl/direct-regelen/bouwen-en-wonen/subsidie-voor-isolatie-oudere-huizen

  Subsidieaanvraag en stapelen van subsidies

  Het is belangrijk om de subsidie aan te vragen vóór het uitvoeren van de werkzaamheden. Als de maatregelen al zijn uitgevoerd, komt u niet meer in aanmerking voor de gemeentesubsidie. Daarnaast mag u de gemeentelijke subsidie stapelen met de ISDE-subsidie. Deze subsidie is beschikbaar voor diverse duurzame maatregelen en kan gecombineerd worden met de gemeentesubsidie. Zo kunt u dubbel profiteren van financiële ondersteuning voor uw isolatieproject.

  Gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij AMPA Kunststof Kozijnen

  Wilt u uw huis energiezuiniger maken en profiteren van de beschikbare subsidies? Bij AMPA Kunststof Kozijnen staan onze adviseurs voor u klaar om u gratis en vrijblijvend advies te geven. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij u kunnen helpen met isolatiemaatregelen voor uw woning. Onze adviseurs komen graag bij u thuis om uw situatie te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Bekijk ook onze eerder opgeleverde projecten in Pijnacker-Nootdorp.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA