Financiering van kunststof kozijnen

Wilt u nieuwe kunststof kozijnen? Maar weet u niet hoe u deze kunt bekostigen? De ervaren adviseurs brengen u graag in contact met een onafhankelijke financieel adviseur. Zo kunt u zich laten informeren over de voordeligste financiering.

 

Lage rente voor de financiering van kunststof kozijnen

Er zijn natuurlijk verschillende soorten leningen. Zo kunt u een persoonlijke lening of een doorlopend krediet afsluiten om uw kunststof kozijnen te betalen. Wanneer u overweegt een lening af te sluiten helpt onze onafhankelijke financiële adviseur u graag in de zoektocht naar de laagste rente voor uw lening. Hij zal zorgen dat deze het beste bij uw (financiële) situatie en wensen past.

Overwaarde opnemen van de hypotheek

Als u een eigen woning hebt, heeft u hoogstwaarschijnlijk een hypotheek. Zeker als u al langere tijd in uw woning woont kan het de moeite waard zijn om te kijken naar uw hypotheek om de kunststof kozijnen te financieren. Zeker als uw woningwaarde is gestegen kunt u overwegen de overwaarde op te nemen en te gebruiken voor het investeren in kunststof kozijnen.

Renteopslag bemiddelen van de hypotheek

Kan uw hypotheek goedkoper? Misschien wel. Want wist u dat u door een gevalideerde taxatie van uw woning de renteopslag van uw hypotheek kunt verlagen? Hierdoor bespaart u op uw maandelijkse kosten en dat geld kunt u opzij zetten voor de financiering van de kunststof kozijnen.

Tweede hypotheek op uw huis

Heeft u een hypotheekvorm waarbij het oversluiten of opnemen van de overwaarde lastig blijkt? Dan kunt overwegen een tweede hypotheek af te sluiten voor het bekostigen van de kunststof kozijnen. Onze onafhankelijke financiële adviseur helpt u graag met het onderzoeken van de beste hypotheek verstrekker voor uw tweede hypotheek.

Kredietverstrekkers & voorwaarden

Onze belangrijkste tip is om niet alleen bij de grote kredietverstrekkers te kijken. Maar kijk ook bij de kleinere partijen. Het renteverschil tussen de kredietverstrekkers kan namelijk oplopen tot ruim 4%. Bekijk daarnaast ook altijd de voorwaarden, de looptijd van de lening en hoe u extra kunt aflossen indien gewenst.

STAP01

Gratis adviesgesprek

Onze adviseur komt allereerst graag naar u toe voor een gratis adviesgesprek en informatiegesprek over kunststof kozijnen.  In dit adviesgesprek bekijkt de ervaren kozijnadviseur uw huis en inventariseert hij uw wensen. Op basis van dit gesprek brengen wij vervolgens een passende offerte voor uw situatie uit. Heeft u nog niet doorgegeven of u financieel advies wilt? Dan kunt u dit bij een adviesgesprek alsnog aanvragen.

STAP02

Financieel advies inwinnen

Wenst u financieel advies? Dan geven wij uw gegevens door aan de onafhankelijke financieel adviseur. Deze zal telefonisch contact met u opnemen en per e-mail inventariseren of uw financiering kans van slagen heeft. Blijkt dat er mogelijkheden zijn? Dan maakt de financieel adviseur een afspraak om persoonlijk bij u langs te komen voor een gratis adviesgesprek. Wij werken samen met een adviseur die zeer veel ervaring heeft met de financiering van kunststof kozijnen. Zo kan hij u met actuele informatie van passend advies voorzien.

STAP03

Akkoord op offerte en levering kozijnen

Bent u met de onafhankelijke financiële adviseur uit de bekostiging van de kunststof kozijnen? Dan neemt u weer contact met ons op om een akkoord te geven op de offerte en vervolgens zullen wij het verdere aankoopproces met u doorlopen.

Nieuwsgierig geworden? Wacht niet te lang en vraag een gratis en vrijblijvende adviesgesprek met offerte aan bij onze kozijnadviseur. Want als u weet wat de nieuwe kozijnen gaan kosten, kunt u de volgende stap zetten naar verbetering en optimalisatie van uw woning.

Let op, geld lenen kost geld

Ja, ik wil kunststof kozijnen

Wij komen bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over kunststof kozijnen.

    AMPA Kunststof Kozijnen BV
    AMPA Kunststof Kozijnen BV