Financiering Kozijnen

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Financiering voor kozijnen

  U wilt natuurlijk tegelijkertijd energie- en kosten te besparen. Voor een ieder gelden persoonlijke omstandigheden en dient een persoonlijke berekening te worden gemaakt. Wat is er voor u financieel mogelijk?

  Kunststof kozijnen financieren?

  Vraag het een onafhankelijke financieel expert!
  Voor een financiering of hypotheek aanpassing voor het realiseren van uw woning renovatie, kan een gediplomeerde onafhankelijke  financieringsexpert bij u langs komen. Die met u kijkt wat uw wensen en welke mogelijkheden zijn. Hij kan u voorrekenen welke voordelen en verplichtingen het afsluiten van een hypotheek of lening met zich meebrengt.

  AMPA kan u alleen feitelijke informatie geven over de kosten van onze producten. Wij kunnen en mogen u niet adviseren over financiële zaken, maar wel vragen aan een onafhankelijke financieringsexpert om contact met u op te nemen om kunststof kozijnen te financieren, indien u dat wenst.Dit behoort door een gediplomeerde financieel deskundige te gebeuren, in verband met de Wet  Zorgplicht die sinds 1 januari 2008 bestaat. Dit is zo door de AFM bepaald.

  Op welke manier kan ik een verbouwing financieren bij AMPA?
  Naast contante betaling, bestaat de mogelijkheid om tegen gunstige condities uw investering achteraf per maand te betalen. Dit kan op financieringsbasis of op hypothecaire basis.
  Er zijn dus 3 betalingsmogelijkheden:

  • Contante betaling; Zonder aanbetaling met uitzondering van verbouwingen.
  • Op financieringsbasis; Tegen een lage variabele rente en zonder verdere kosten een lening afsluiten met altijd dezelfde bruto maandlasten, die inclusief rente en aflossing zijn.
  • Hypotheek afsluiten of aanpassen; Of een tweede hypotheek afsluiten. De hoogte en vorm van uw hypotheek hangen geheel af van uw persoonlijke wensen en uw financiële profiel.

  U wilt u huis renoveren en daarmee het energie-label verbeteren?
  Wij bieden u de mogelijkheid om in contact te komen met een onafhankelijk financieringsexpert, om te kijken of uw wensen waar gemaakt kunnen worden. Wilt u meer info? Neem dan direct contact met ons op.
  Energiebespaarlening
  De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren.
  Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken. Investeer slim èn maak van uw huis een heerlijk comfortabel thuis!
  Goed om te weten

  • Boetevrij vervroegd aflossen
  • Tot maximaal € 25.000 lenen (Nul op de Meter tot maximaal € 50.000,-)
  • Rente 2,1% (looptijd 10 jaar)

  Wilt u meer weten over een energiebespaarlening?

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA