Verduurzaming kozijnen Katwijk

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Gemeente Katwijk Helpt Woningbezitters Met Verduurzamen Dankzij Katwijks Isolatiefonds

  Bent u een woningeigenaar in de prachtige gemeente Katwijk en wilt u uw huis verduurzamen? Dan hebben we goed nieuws voor u! Met behulp van het Katwijks Isolatiefonds (KIF) kunt u subsidie aanvragen om uw woning beter te isoleren en zo uw energieverbruik te verminderen.

  Subsidie via het Katwijks Isolatiefonds

  Het Katwijks Isolatiefonds is speciaal opgezet voor inwoners met een oudere koopwoning en een laag of middeninkomen. U kunt deze subsidie eenmalig aanvragen, tot 3 maanden nadat de isolatiewerkzaamheden zijn uitgevoerd. Als de isolatiewerkzaamheden nog moeten plaatsvinden, kunt u de subsidie reserveren.

  Voorwaarden voor Subsidie van het KIF

  Om in aanmerking te komen voor subsidie van het KIF, moet uw koopwoning gebouwd zijn vóór 1983 en moet u er zelf in wonen. Daarnaast moet uw woning een energielabel D of lager hebben, of helemaal geen energielabel. Het gezamenlijk jaarinkomen van uw huishouden mag niet hoger zijn dan € 60.000. De isolatiemaatregelen moeten worden uitgevoerd door een erkend (isolatie)bedrijf en de isolatiekosten moeten minimaal € 1.250 bedragen. Het KIF keert subsidie uit voor 40% van de isolatiekosten, met een maximum van € 2.500. Het bedrag wordt pas uitbetaald nadat u uw woning heeft laten isoleren.

  Hoe Aan te Vragen

  U kunt de subsidie van het Katwijks Isolatiefonds eenmalig aanvragen via de officiële kanalen. Zorg ervoor dat u alle benodigde documenten en informatie bij de hand heeft en volg de aanvraagprocedure nauwkeurig. Bekijk ook deze website: https://extra.katwijk.nl/wonen-verkeer-en-leefomgeving/duurzaamheid/katwijks-isolatiefonds

  Profiteer van het Katwijks Isolatiefonds

  Door gebruik te maken van het Katwijks Isolatiefonds kunt u niet alleen uw wooncomfort verbeteren, maar ook besparen op uw energierekening. Het isoleren van uw woning draagt bij aan een duurzamere toekomst en vermindert uw CO2-uitstoot. Wacht niet langer en maak gebruik van deze waardevolle subsidie om uw woning te isoleren en te verduurzamen.

  Gratis Adviesgesprek bij AMPA Kunststof Kozijnen

  Wilt u niet alleen isolatiemaatregelen treffen, maar ook investeren in hoogwaardige kunststof kozijnen? Bij AMPA Kunststof Kozijnen staan onze adviseurs voor u klaar om u gratis en vrijblijvend advies te geven. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de mogelijkheden om uw woning te voorzien van energiezuinige en duurzame oplossingen.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA