AMPA kunststof kozijnen - Leeuwarden

Gratis adviesgesprek

Ik woon in gemeente Leeuwarden en heb interesse in een gratis & vrijblijvend adviesgesprek over Kunststof Kozijnen.

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Gemeente Leeuwarden geeft €2.500,- extra subsidie voor verduurzaming

  Goed nieuws voor alle woningbezitters in de gemeente Leeuwarden. Heeft u een koopwoning in Leeuwarden en voldoet uw woningen aan de volgende voorwaarden? Dan kunt u bij de gemeente een extra subsidie aanvragen voor vervanging van uw kozijnen:

  • Uw woning heeft energielabel D, E, F of G
  • De Maximale WOZ waarde van de woning is €268.000,-
  • Het inkomen van uw huishouden is niet hoger dan € 48.625 bruto per jaar
  • U woont zelf in de woning die u gaat verduurzamen.

  Isolatie met kunststof kozijnen en HR++ glas

  Staat u wel eens dichtbij uw ramen en merkt u dat het daar aanzienlijk kouder is dan in de rest van uw woning? Dan kan het zijn dat u veel energie verliest bij de kozijnen en ramen. In dat geval is het heel verstandig om uw kozijnen te laten vervangen door AMPA Kunststof Kozijnen uit Borne. Wij hebben bij u in de gemeente al woningen voorzien van nieuwe kunststof kozijnen. Is uw woning de volgende? Met VEKA Kunststof Kozijnen met HR++ glas zult u uw woning aanzienlijk verduurzamen. Kies dan ook voor dé beste in kunststof kozijnen – AMPA Kunststof Kozijnen B.V.

  Wij werken met eigen vakmannen

  AMPA Kunststof Kozijnen staan voor kwaliteit en vakmanschap. Wij werken dan ook uitsluitend met eigen vakmannen. Hiermee kunnen wij garanderen dat de oplevering precies volgens plan verloopt. Service bieden wij uiteraard ook op de geleverde producten. Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis aan. Onze adviseurs komen graag bij u in de gemeente Leeuwarden langs om de woning te bekijken en de wensen in kaart te brengen. Vervolgens werken ze een maatwerkofferte voor u uit.

  Geen aanbetalingen bij AMPA Kunststof Kozijnen

  Bij AMPA Kunststof Kozijnen werken wij niet met aanbetalingen, maar altijd op basis van vertrouwen. Bent u akkoord met de offerte? Dan maken wij een afspraak met u om de kozijnen officieel en op de millimeter nauwkeurig in te meten. Dit inmeten is volledig gratis voor u. Daarna worden de kunststof kozijnen besteld en zullen wij een afspraak met u maken voor plaatsing. Dit doen wij zodra wij weten wanneer de kozijnen geproduceerd zijn in onze fabriek.

  Onze eigen vakmannen komen vervolgens de kunststof kozijnen monteren bij uw woning in de gemeente Leeuwarden en u betaalt de kozijnen pas na montage.

  Extra subsidie via ISDE

  Naast de subsidie van de gemeente Leeuwarden kunt u ook nog eens extra subsidie krijgen vanuit de landelijke iSDE subsidie. Meer weten over de subsidie van uw gemeente? Bekijk dan de informatie pagina van Gemeente Leeuwarden:

  https://www.leeuwarden.nl/subsidies/subsidie-energiebesparende-woningmaatregelen/

  Gratis adviesgesprek

  Ik woon in gemeente Leeuwarden en heb interesse in een gratis & vrijblijvend adviesgesprek over Kunststof Kozijnen.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA