Kunststof kozijnen in Oldenzaal door AMPA

Gratis adviesgesprek

Ik woon in de gemeente Oldenzaal en wil graag gratis advies aan huis over Kunststof Kozijnen.

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Gemeente Oldenzaal helpt bij verduurzaming van woningen

  Woont u in de gemeente Oldenzaal en heeft u een koopwoning met een energielabel D, E, F of G of is uw woning voor 1974 gebouwd? Is de WOZ waarde (peiljaar 2022) minder dan € 336.000,-? Dan kunt u aanspraak maken op extra subsidie voor isolatiemaatregelen. U kunt voor uw woning een extra bijdrage krijgen van uit de gemeente t.w.v. €750,-

  Warmteverlies bij kozijnen en ramen

  Bij de kozijnen en ramen ontstaat bij oude kozijnen veel warmteverlies. Dit zorgt voor een slechtere isolatiewaarde van uw woning. De gemeente ondersteunt daarom in het kiezen voor nieuwe kozijnen mits er aan de voorwaarde van 8m2 voldaan wordt. Bij AMPA Kunststof Kozijnen werken wij met een kunststof stelkozijn. Deze combinatie waarborgt de beste isolatie gecombineerd met hoogrendementsglas.

  Isolerende kozijnen

  Naast het toepassen van HR++ glas of triple glas (ter vervanging van bestaand glas) is het vanuit de gemeente verplicht gesteld om ook de kozijnen te vervangen. Deze kozijnen moeten ten minste een U-waarde van 1.5w/m2K hebben. De kunststof kozijnen van AMPA voldoen aan deze waarde. Daarbij plaatsen wij standaard HR++ glas en geven wij u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor Triple Glas.

  Kies de Kunststof kozijn specialist uit de regio

  AMPA Kunststof kozijnen uit Borne (nabij Hengelo) is dé kozijn specialist in uw regio. Wij hebben reeds veel woningen bij u in de buurt voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met hoogrendementsglas. Is uw koopwoning in de gemeente Oldenzaal de volgende woning die wij mogen verduurzamen?

  Profiteer nu en vraag een adviesgesprek aan.

  Wilt u ook graag gebruik maken van de gemeentelijke subsidie (naast de landelijk geldende ISDE subsidie)? Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis aan. Onze specialisten komen bij u thuis langs om de wensen te inventariseren en de woning te bekijken. Op basis van uw wensen en de uitstraling van uw woning zullen wij vervolgens een maatwerk offerte opstellen. Wist u trouwens dat wij uitsluitend werken met eigen vakmannen? Zo kunnen wij u de beste kwaliteit van plaatsing garanderen.

  Meer informatie vanuit de gemeente Oldenzaal

  Wij begrijpen heel goed dat u vanuit de gemeente graag extra informatie wilt lezen over deze extra subsidies. Voor de officiële documenten en informatie verwijzen wij u dan ook graag door.

  https://www.oldenzaal.nl/subsidie-isolatiemaatregelen

  https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2024-37167.html

   

   

  Gratis adviesgesprek

  Ik woon in de gemeente Oldenzaal en wil graag gratis advies aan huis over Kunststof Kozijnen.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA