Kunststof kozijn in de kleur blauw in Tilburg van AMPA

Gratis adviesgesprek

Ik woon in de gemeente Tilburg en heb interesse in informatie over Kunststof Kozijnen.

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Gemeente Tilburg geeft €1000,- extra verduurzaming subsidie

  Woont u in de gemeente Tilburg en heeft u een koopwoning? Dan hebben wij goed nieuws voor u! U kunt namelijk (als u aan de voorwaarden voldoet) extra verduurzaming subsidie aanvragen.

  • Uw woning heeft een maximale WOZ-waarde van €429.300,-
  • De woning heeft een energielabel D, E, F of G (peildatum 2022)

  Voldoet u aan deze voorwaarden? Dan kunt u via de gemeente (naast de landelijke ISDE Subsidie) ook nog eens €1.000,- subsidie krijgen. Meer weten? Bekijk deze informatie van de gemeente Tilburg:

  https://www.tilburg.nl/inwoners/subsidies/subsidieregeling-voor-het-isoleren-van-woningen/

  Extra subsidie voor lagere inkomens in Tilburg

  Is uw inkomen niet hoger dan 120% van het sociale minimum en heeft u een klein eigen vermogen? Dan komt u zelfs in aanmerking voor een hogere subsidie. In dit geval kunt u subsidie krijgen tot €6.000,- om uw woning te verduurzamen.

  Vraag nu een maatwerkofferte aan

  Om de subsidieaanvraag in werking te zetten, dient u eerst een offerte aan te vragen voor kunststof kozijnen bij een specialist. AMPA Kunststof Kozijnen heeft reeds veel woningen in de gemeente Tilburg voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en deuren met HR++ glas. Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan bij u thuis en onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden. Ze inventariseren de wensen, kijken naar de voorwaarden en zorgen dat uw offerte sneller geaccepteerd wordt door de gemeente Tilburg.

  Kies kwaliteit – Kies kozijnen van AMPA

  Wij vinden kwaliteit enorm belangrijk. U koopt namelijk niet iedere dag nieuwe kozijnen voor uw koopwoning in gemeente Tilburg. Daarom werken wij uitsluitend met het Duitse kwaliteitsmerk VEKA en werken wij alleen met EIGEN vakmannen. Wij trainen ons personeel in het correct plaatsen van de kozijnen evenals het perfect opleveren van de projecten.

  Kiest u voor kozijnen van AMPA? Dan haalt u echt kwaliteit in huis. Wacht niet langer en profiteer nu van de extra gemeentelijke subsidie. Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis aan.

  Gratis adviesgesprek

  Ik woon in de gemeente Tilburg en heb interesse in informatie over Kunststof Kozijnen.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA