Erker kunststof kozijnen Den Ham - AMPA

Gratis Adviesgesprek

Ik woon in de gemeente Twenterand en heb interesse in een gratis adviesgesprek met vrijblijvende offerte.

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Gemeente Twenterand geeft extra subsidie op HR++ of triple glas

  Woont u in gemeente Twenterand en overweegt u om uw kozijnen te vervangen? Dan hebben we goed nieuws voor u. U kunt namelijk extra subsidie aanvragen voor verduurzaming van uw woning. De gemeente betaalt 35% van de kosten mee  als u hiervoor een bedrijf in de armen neemt. Lees snel verder hoe wij als Kunststof Kozijn Specialist uit Borne kunnen helpen met de verduurzaming van uw woning in de gemeente Twenterand.

  HR++ en triple glas

  Bij AMPA werken wij standaard met het plaatsen van HR++ glas in nieuwe kunststof kozijnen. Dit is een enorme verduurzaming ten opzichte van standaard dubbelglas en in veel gevallen zelfs enkelglas. Wilt u nóg meer isoleren? Dan is een upgrade naar Triple glas geen enkel probleem voor ons. En met de subsidie vanuit de gemeente Twenterand zal u daardoor nóg voordeliger uit zijn én daarmee kosten besparen op uw energierekening.

  Extra subsidie voor gemeente Twenterand

  Woont u dus in Bruinehaar, Den Ham, Geerdijk, De Pollen, Vriezenveen, Vroomshoop, Weitemanslanden, Westerhaar-Vriezenveensewijk of Westerhoeven? Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis aan. De specialisten van AMPA Kunststof Kozijnen uit Borne (nabij Hengelo) komen graag langs om u van advies op maat te voorzien. Wist u trouwens dat wij uitsluitend werken met eigen vakmannen? Daardoor kunnen wij u montage van de hoogste kwaliteit garanderen.

  Kunststof kozijn specialist in Twente

  Met meer dan 15 jaar ervaring in kunststof kozijnen is AMPA dé specialist voor verduurzaming. Wij zijn de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot één van de grootste en meest betrouwbare leveranciers van Kunststof Kozijnen in Twente en heel Nederland. Eind 2023 nam AMPA Kunststof kozijnen de intrek in een nieuwbouwpand in Borne (nabij IKEA in Hengelo). Wij werken uitsluitend met eigen specialisten en teams en weten daardoor kwaliteit te waarborgen. Wij worden geroemd om Kwaliteit & Twentse nuchterheid. Overweegt u dus nieuwe kozijnen voor uw woning in Gemeente Twenterand? Kies dan voor dé kozijn specialist in Twente!

  Meer informatie over de duurzaamheidssubsidie in Twenterand:

  Meer weten over de duurzaamheidssubsidie in gemeente Twenterand? Bekijk deze informatie: https://www.twenterand.nl/duurzaamheidssubsidie-voor-een-geisoleerd-huis

  Gratis Adviesgesprek

  Ik woon in de gemeente Twenterand en heb interesse in een gratis adviesgesprek met vrijblijvende offerte.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA