Verduurzaming kozijnen Leersum

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Gemeente Utrechtse Heuvelrug geeft subsidie voor verduurzaming woningen

  Gemeente Utrechtse Heuvelrug helpt woningeigenaren in de gemeente om huizen te verduurzamen, stap voor stap onze CO2-uitstoot te verminderen, en tegelijkertijd onze energierekeningen te verlagen. Isoleren is een effectieve manier om dit te bereiken, en daarom biedt de gemeente een isolatiesubsidie aan.

  Deze subsidie is niet alleen beschikbaar voor isolatiemaatregelen uitgevoerd door bedrijven zoals AMPA Kunststof Kozijnen, maar ook doe-het-zelvers kunnen ervan profiteren. De subsidie is van toepassing op werkzaamheden die vanaf 1 januari 2024 worden uitgevoerd. Het totale beschikbare budget bedraagt € 969.676, en het subsidieplafond is vastgesteld in de subsidieregeling.

  Bent u eigenaar-bewoner van een slecht geΓ―soleerde woning met een WOZ-waarde van €507.000 of lager? Dan komt u wellicht in aanmerking voor deze subsidie. Controleer eerst alle subsidievoorwaarden op de website van de gemeente: Isolatiesubsidie: doe-het-zelf of laat het doen | Heuvelrug

  Het subsidiebedrag op Kunststof Kozijnen

  Maximaal 70% van de factuur van een (bouw)bedrijf voor het uitvoeren van de isolatiewerkzaamheden, maar niet meer dan €1.750. Deze subsidie kan gestapeld worden met de landelijke ISDE-subsidie.

  Voorwaarden Subsidie

  Om in aanmerking te komen voor de subsidie, moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen:

  • U bent eigenaar van een grondgebonden woning waarin u zelf woont (eigenaar-bewoner).
  • De woning is geen onderdeel van een VvE (op dit moment zijn VvE’s uitgesloten van deze regeling).
  • De WOZ-waarde (peiljaar 2022) van uw woning is € 507.000 of lager.
  • Uw woning heeft energielabel D, E, F of G. Als uw woning geen energielabel heeft, moet de woning voor 1992 gebouwd zijn en aantoonbaar twee slecht geΓ―soleerde bouwdelen hebben (dak, vloer, gevel en/of glas).
  • U voert tenminste één isolatiemaatregel uit die voldoet aan de vereiste minimale oppervlakte en isolatiewaarden.
  • U isoleert de huidige oppervlakte van uw woning; u krijgt geen subsidie voor een nieuwe aanbouw, verdieping of dakkapel.
  • De isolatie moet natuurvriendelijk zijn en voldoen aan de U-en/of Rd-waarden.
  • De gemeentelijke subsidie mag niet eerder aan uw huisadres toegekend zijn.
  • De vereisten voor maatregelen en materialen zijn gelijk aan de voorwaarden van de ISDE-subsidie.

  Kortom, met de isolatiesubsidie van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug kunt u uw woning verduurzamen en profiteren van lagere energiekosten. Doe mee aan deze duurzame initiatieven en maak uw huis klaar voor de toekomst!

  Vraag een gratis adviesgesprek aan bij AMPA Kunststof Kozijnen

  Wilt u meer weten over energiezuinige kozijnen en hoe u kunt profiteren van subsidie in gemeente Utrechtse Heuvelrug? Onze adviseurs bij AMPA Kunststof Kozijnen helpen u graag verder. We bieden gratis en vrijblijvende adviesgesprekken aan bij u thuis. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en uw wensen omtrent Kunststof Kozijnen te bespreken.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA