Verduurzaming kozijnen Wierden

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Gemeente Wierden betaalt €2000,- mee aan kunststof kozijnen

  Goed nieuws! Als eigenaar van een slecht geïsoleerde woning kunt u subsidie krijgen om uw huis energiezuiniger te maken. De gemeente Wierden biedt subsidie aan voor isolatiemaatregelen, waaronder de vervanging van uw kozijnen door kunststof kozijnen. Hiermee kunt u niet alleen bijdragen aan een duurzamere wereld, maar ook besparen op uw energierekening en het comfort van uw woning verbeteren.

  Wat houdt de subsidie in?

  De subsidie is bedoeld voor woningeigenaren in de gemeente Wierden met een slecht geïsoleerde woning. Een woning wordt beschouwd als slecht geïsoleerd als deze een energielabel heeft van D, E, F of G, of als er minstens twee bouwdelen slecht geïsoleerd zijn. Voor elk van de vier isolatiemaatregelen gelden verschillende voorwaarden en maximale subsidiebedragen, met een maximum van €2.500,- per woning. Op kunststof kozijnen met HR++ glas bedraagt de subsidie €2.000,-!

  Voorwaarden voor de subsidie:

  Om in aanmerking te komen voor de subsidie, dient u te voldoen aan een aantal voorwaarden:

  • Uw woning heeft een energielabelklasse D, E, F, G of een vergelijkbare isolatiewaarde die is vastgesteld door de energiecoach.
  • De WOZ-waarde van uw woning ligt onder de gemiddelde WOZ-waarde van de gemeente Wierden (peildatum 1-1-2022: €338.000,-).
  • U bent 21 jaar of ouder en ontvangt geen studiefinanciering.
  • U bent eigenaar van één woning in de gemeente Wierden en verblijft niet in een instelling voor beschermd wonen.
  • De isolatiemaatregelen moeten uiterlijk op 31 december 2026 zijn uitgevoerd.

  Aanvragen van de subsidie:

  U kunt de subsidie aanvragen via de gemeente Wierden. Op hun website vindt u meer informatie over hoe u de subsidie kunt aanvragen en wat de specifieke voorwaarden zijn. Het is belangrijk om te weten dat energiebesparende maatregelen die vóór 26 september 2023 zijn uitgevoerd niet in aanmerking komen voor deze subsidie. Informatie vindt u hier: https://www.wierden.nl/subsidie-voor-energiebesparende-maatregelen-slecht-geisoleerde-woningen

  Gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij AMPA Kunststof Kozijnen

  Bent u geïnteresseerd in het verduurzamen van uw woning met Kunststof Kozijnen? Bij AMPA Kunststof Kozijnen staan onze adviseurs klaar om u gratis en vrijblijvend van advies te voorzien. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw woning energiezuiniger te maken. Onze adviseurs komen graag bij u thuis om uw wensen te bespreken en u te voorzien van deskundig advies.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA