Verduurzaming kozijnen Winterswijk

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Gemeente Winterswijk bestrijdt Energiearmoede met subsidie.

  Bij AMPA Kunststof Kozijnen streven we naar comfortabele en energiezuinige woningen voor iedereen. Daarom zijn we verheugd om u te informeren over de subsidieregeling energiearmoede bij koopwoningen van de Gemeente Winterswijk waarop wij geattendeerd werden. Deze subsidie biedt woningeigenaren met een laag besteedbaar inkomen en een slecht geïsoleerde woning de kans om tot €3.500,- subsidie te ontvangen voor energiebesparende maatregelen aan hun huis.

  Informatie kunt u vinden op de website van Winterswijk.

  Wie kan er profiteren van deze subsidie?

  Als u eigenaar bent van een woning in Winterswijk zonder energielabel A of B en het bouwjaar van uw woning dateert van vóór 2019, dan komt u mogelijk in aanmerking voor deze subsidie. Specifiek kunnen de volgende groepen woningeigenaren bij de gemeente aankloppen voor ondersteuning:

  • Eigenaren die in aanmerking komen voor de energietoeslag 2022 of 2023;
  • Eigenaren met een geldige Mini Manna Pas;
  • Eigenaren die in 2022 minimaal €1.200 euro zorgtoeslag hebben ontvangen.

  Belangrijke voorwaarden:

  Als eigenaar en bewoner van uw woning zijn er enkele essentiële voorwaarden waaraan u moet voldoen om aanspraak te maken op deze subsidie:

  • Alleen energiebesparende maatregelen die op de maatregelenlijst staan, komen in aanmerking voor subsidie;
  • U kunt subsidie aanvragen voor één of meerdere energiebesparende maatregelen;
  • De uitvoering van de maatregelen moet plaatsvinden nadat de subsidie is aangevraagd;
  • De energiebesparende maatregelen moeten uiterlijk 31 maart 2025 zijn uitgevoerd.

  Hoe kunt u deze subsidie aanvragen?

  Het aanvragen van de subsidie verloopt via het aanvraagformulier op de website van de Gemeente Winterswijk. U heeft hiervoor verschillende gegevens nodig, zoals een overzicht van de energiebesparende maatregelen, de kosten van de maatregelen en de planning voor de uitvoering. Zorg er ook voor dat u de beschikking m.b.t. de energietoeslag óf een kopie van een geldige Mini Manna Pas óf de definitieve berekening van de zorgtoeslag van 2022 bij de hand heeft.

  Gratis en vrijblijvend adviesgesprek met AMPA Kunststof Kozijnen

  Maak gebruik van deze subsidie om uw woning te verduurzamen en energie te besparen. Wij nodigen u van harte uit voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw woning. Wij komen graag naar u toe in Winterswijk om de woning te bekijken en een passend en goed voorstel te kunnen doen voor de verduurzaming van uw woning middels kunststof kozijnen.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA