Verduurzaming kozijnen Zwolle

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Gemeente zwolle geeft tot €1.000 subsidie voor isolatie van uw woning

  Bent u eigenaar en bewoner van een woning (geen appartement) in Zwolle* met een WOZ-waarde tot € 374.000,-, energielabel D, E, F, G of geen energielabel? Dan hebben we goed nieuws voor u! Er is een subsidieregeling beschikbaar waarmee u tot maar liefst € 1000,- extra subsidie kunt ontvangen om uw woning te isoleren.

  *Let op: De wijk Berkum is uitgesloten van deze subsidieregeling. Voor inwoners van Berkum is er de subsidieregeling Berkum Energieneutraal. Zij kunnen voor glasisolatie, mee vervangen kozijnpanelen en isolerende deur(en) maximaal 250 euro krijgen aan subsidie.

  Aan de slag. Waar moet u op letten?

  Houd u aan de voorwaarden: Let op de minimale aantal vierkante meters, materiaal en isolatiewaardes, zoals benoemd in de subsidievoorwaarden.

  TIP: U kunt deze subsidie ook combineren met de landelijke subsidie ISDE, waarmee u 15 tot 30 procent van de investering terug kunt krijgen.

  https://www.zwolle.nl/je-huis-isoleren

  Voorbereiden van werkzaamheden

  Het is niet nodig om uw complete woning te isoleren. De subsidie is geldig voor dak-, vloer-, muur- of glasisolatie. Weet u niet welke maatregel het beste is om mee te beginnen? Vaak bespaart u al veel energie met het vervangen van oude kozijnen door Kunststof Kozijnen met HR++ glas. Het voordeel van Kunststof Kozijnen is dat deze onderhoudsarm zijn en niet meer geschilderd hoeven te worden. Dus u bespaart niet alleen op energiekosten, maar ook op onderhoudskosten.

  Vraag een gratis adviesgesprek aan bij AMPA Kunststof Kozijnen

  Wilt u meer weten over energiezuinige kozijnen en hoe u kunt profiteren van subsidie in Zwolle? Onze adviseurs bij AMPA Kunststof Kozijnen helpen u graag verder. We bieden gratis en vrijblijvende adviesgesprekken aan bij u thuis. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en uw wensen omtrent Kunststof Kozijnen te bespreken. Bekijk onze eerder geplaatste projecten in Zwolle.

   

   

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA