AMPA-Kunststof-kozijnen-zijn-inbraakwerend

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Hoe veilig is uw huis? Kies voor kunststof kozijnen met PKVW Keurmerk

  Elke 10 minuten wordt er ingebroken ergens in Nederland. Dit op zich is al een vervelende gedachte. Maar hoe houdt u de dieven buiten de deur? Als het u overkomt, komen vreemden in uw huis, vernielen vaak veel, en nemen uw dierbare spullen mee. De verzekering vergoedt enige materiële schade, maar emotionele schade wordt niet vergoed. Het gevoel blijft dat er een vreemdeling in uw huis is geweest en aan uw spullen heeft gezeten.

  Kies Kunststof Kozijnen met PKVW Keurmerk

  Inbrekers komen altijd binnen via het zwakste punt in het huis. Helaas is het realiteit dat met name de deuren en ramen verouderde kozijnen hebben, of kozijnen zonder politiekeurmerk. Dit maakt uw huis extra aantrekkelijk voor inbrekers om in te breken. Wilt u graag voorkomen dat inbrekers voor uw huis kiezen? Zorg dan dat uw huis voldoet aan de criteria eisen op het gebied van inbraakpreventie, in het bijzonder het Politiekeurmerk veilig wonen (PKVW). Ervaring leert dat u ongeveer de helft minder kans heeft op een inbraak wanneer u in een Politiekeurmerk veilig wonen “PVKW-huis” woont.

  Kunststof Kozijnen met Politiekeurmerk
  Hebben uw kozijnen en deuren nog geen politiekeurmerk? Dan is het wellicht een wijze investering om uw kozijnen en deuren te vervangen. Niet alleen vermindert u hiermee de kans op inbraak, kunststof kozijnen zijn ook nog eens onderhoudsvrij en energiebesparend. Zo woont u veiliger en bespaart u ook nog eens geld. Maak vandaag nog uw woning een onaantrekkelijk doelwit voor inbrekers en laat door AMPA Bouw- & Kozijntechniek B.V. mooie kwaliteits- kunststof kozijnen van het merk VEKA plaatsen die aan deze eisen voldoen.
  Criteria Politiekeurmerk kozijnen
  De Criteria het politiekeurmerk stelt aan kozijnen en deuren, zorgen ervoor dat een inbreker langer de tijd nodig heeft om uw woning binnen te komen. Maatregelen, waaronder gecertificeerd hang-en-sluitwerk zorgen ervoor dat inbrekers de woning dus graag overslaan. Hoe langer zij namelijk buiten zijn, hoe eerder ze worden opgemerkt. De inbrekers zullen uw huis dus sneller voorbij lopen. Zet daarom zelf vandaag nog de stap. Wanneer u uw woning laat voorzien van nieuwe kunststof kozijnen van AMPA Bouw- & Kozijntechniek B.V. voldoet uw huis meteen volgens alle keurmerk criteria waardoor u een veilig gevoel heeft.
  Veka Kunststof kozijnen
  De kunststof kozijnen die wij bij u monteren zijn van de marktleider VEKA. De nieuwe lijn VEKA SOFTLINE kozijn-elementen worden standaard voorzien van een 7-kamer isolatie systeem en 28 mm. dikke HR ++ beglazing. We werken standaard met meerpunt-veiligheid-sluitingen, kerntrek beveiligingen en speciale hoogwaardige scharnieren. Wij werken zelfs met XT veiligheidsbeslag. De A-merken veiligheidsbeslag die we hierin voeren zijn Winkhaus voor de ramen, kozijnen en deuren en GU beslag voor de hefschuifpuien. Dit hang en sluitwerk voldoet allemaal ruimschoots aan de Politiekeurmerk veilig wonen (PKVW) normering.
  Goed materiaal met juist advies en vakkundige montage
  Het goede materiaal is belangrijk, maar ook de juiste montage speelt bij uw veiligheid een zeer belangrijke rol. Wij zeggen altijd, “ook al koopt u een gouden kozijn, als u niet vakkundig bent geadviseerd, of het kozijn is niet op de juiste wijze ingemeten en gemonteerd, wordt het één groot drama dat vaak onherstelbare schade met zich meebrengt.  Onze vakkundige en getrainde monteurs zullen in een vrijblijvend en gratis adviesgesprek een maatwerk offerte voor u samenstellen. Hierdoor heeft u altijd een maatwerk kozijn voor uw huis.
  Onze werkwijze
  Wij werken uitsluitend met rondom vleugeldekkende kunststof kozijnen die voorzien worden van kunststof stelkozijnen. Kunststof stelkozijnen zijn speciale kunststof stroken die we plaatsen in de ontstane opening van het weg gesloopte oude kozijn. Dit wordt het nieuwe frame voor het kunststof kozijn. Dit garandeert een zeer lange levensduur. Hiermee zijn we uniek want we gaan alleen maar voor het beste van het beste voor onze klanten. Met kunststof stelkozijnen zijn wij in staat het nieuw te plaatsen kunststof kozijn beter vast te zetten. Dit is namelijk een betere bouwmethodiek dan een kozijn plaatsen in een houten lat of stelkozijn in combinatie met afwerken aan de buitenzijde met of kit of compriband. Deze laatst genoemde bouwmethoden passen we niet toe en is niet gegarandeerd wind en waterdicht en in sommige gevallen wellicht inbraakgevoeliger. Tevens heeft dit een beduidend minder lange levensduur dan kunststof stelkozijn monteren in combinatie met vleugeldekkende kunststof kozijnen.
  VEKA is uw betrouwbare keuze
  AMPA Bouw- & Kozijntechniek B.V. plaatst uitsluitend het VEKA SOFTLINE kunststof-kozijn programma met maar liefst 28 mm. HR ++ beglazing voor optimale isolatie in uw woning. Zo wordt HR ++ anti-inbraak-veiligheidsglas, (lees doorval veilig glas, letsel beperkend glas), door ons standaard toegepast bij gevelelementen met een borstwering lager dan 850 mm. Geldt dit voor gevelelementen zowel op de verdieping of ook voor gevelelementen op de begane grond. Wij werken volgens SKG-IKOB als ook de VKG keurmerk richtlijnen. Bij AMPA Bouw- & Kozijntechniek B.V. hoeft u nooit een aanbetaling te voldoen. U betaalt pas na oplevering en we gaan net zo lang door totdat u tevreden bent. Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid vinden wij zéér, zo niet de belangrijkste bouwstenen die nodig zijn voor een goede klantrelatie.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA