Luxe schuifpui aanbouw

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Hoe verloopt het aankoop proces van kunststof kozijnen?

  U overweegt nieuwe kozijnen voor uw huis. Tijdens dit oriëntatieproces bent u natuurlijk op zoek naar informatie. Informatie over producten, bedrijven en ervaringen, maar vaak is het lastig om informatie te vinden over het proces van A tot Z. Omdat wij u graag informeren over al het reilen en zeilen van het plaatsen van Kunststof Kozijnen, vertellen wij u graag hoe het proces van aankoop tot plaatsing verloopt. Uiteraard komen wij ook graag bij u langs om u te voorzien van een persoonlijk en passend advies.

  Van aanvraag tot gratis advies bij u thuis
  Uiteraard komen wij niet zomaar ongewenst aan uw deur om te vragen of u nieuwe kunststof kozijnen wil. Ons eerste contact ontstaat doordat u op onze website uw gegevens achterlaat. Op basis van uw gegevens en aanvraag neemt één van onze adviseurs contact met u op. Dit is niet zomaar een adviseur of verkoper, maar een bouwkundig opgeleide adviseur. Hij plant vervolgens een afspraak met u in om bij u thuis de situatie te bekijken, uw wensen te inventariseren en de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard neemt onze adviseur een aantal stalen mee. Hierdoor kunt u de materialen bekijken voor u de vrijblijvende offerte toegestuurd krijgt.
  Uitwerking van de offerte
  Nadat onze bouwkundig opgeleide adviseur bij u thuis is geweest, gaat deze terug naar kantoor waar hij samen met onze technische administratieve medewerkers de vrijblijvende offerte uitwerkt. Deze offerte kunt u (gemiddeld genomen) binnen 10 werkdagen van ons verwachten. Dit is een offerte compleet afgestemd op uw situatie, uw wensen en ook uw huis. Hierdoor komt u niet voor verrassingen achteraf te staan.
  Na akkoord – Inmeten van de kozijnen
  Als u de offerte ontvangen heeft en u akkoord gaat met de offerte, maken wij een nieuwe afspraak met u. Het betreft hier een inmeet afspraak waarin onze ervaren inmeter met de adviseur langskomt om de exacte maten van de kunststof kozijnen op te meten. Deze maten worden vervolgens doorgegeven aan onze fabriek zodat de profielen nauwkeurig worden afgezaagd. Speling is natuurlijk niet de bedoeling omdat wij de beste isolatie en dichting garanderen. Daarom is deze inmeetafspraak altijd essentieel.
  Plaatsing van de kozijnen
  Onze fabriek doet zijn uiterste best om de kunststof kozijnen zo snel mogelijk te leveren. Helaas kunnen levertijden door omstandigheden, zoals de huidige corona crisis in 2020,  oplopen. Onze fabriek laat de werknemers namelijk op de gewenste 1,5 meter afstand werken en er kunnen dus minder arbeiders in de fabriek werken. Gemiddeld genomen komen de kozijnen tussen de 10 tot 12 weken na inmeting uit de fabriek. Zodra wij van onze fabriek informatie krijgen over de leverdatum, neemt onze administratieve afdeling contact met u op om een afspraak voor plaatsing in te plannen.
  Op de datum van levering/plaatsing komt ons eigen montageteam bij u thuis de nieuwe kunststof kozijnen monteren. Wij hebben het volste vertrouwen in het eindproduct en de oplevering omdat wij werken met ervaren vakmannen. Daarbij krijgt u van ons 10 jaar garantie op onze kunststof kozijnen.
  Totaal leverancier van kunststof kozijnen

  Bij AMPA Bouw- & Kozijntechniek B.V. uit Hengelo bent u aan het juiste adres als het gaat om nieuwe kunststof kozijnen voor uw huis. Bij ons zorgen we dat het hele traject onder één dak ondergebracht wordt. De communicatielijnen zijn kort waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen voor uw uiteindelijk optimaal woongenot!
  Wilt u ook graag het traject voor nieuwe Kunststof Kozijnen starten? Vraag via deze website een offerte/adviesgesprek aan of kom langs bij onze showroom in Borne.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA