Financiering kozijnen

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Hoe werkt een financieel advies?

  Het vervangen van je oude kozijnen door nieuwe Kunststof Kozijnen kan veel geld kosten. Het is namelijk per kozijn voordeliger (en nodig) om meerdere kozijnen tegelijkertijd te vervangen. Echter heeft lang niet iedereen dit geld op de rekening staan. Toch hoeft dit niet in te houden dat jij geen nieuwe kunststof kozijnen kunt aanschaffen. AMPA werkt samen met een onafhankelijk financieel adviseur die jou begeleidt naar de financiering van je kozijnen. In deze blog leggen wij je graag de werkwijze uit van deze adviseur.

  Behoefte aan financiering?
  Nadat onze kozijn adviseur bij je langs is geweest zal deze een offerte uitwerken. Hierin houdt hij rekening met jouw wensen en je woning. Tijdens het gesprek zal hij ook het financiële aspect alvast met je afstemmen. Heb jij onvoldoende middelen om uit eigen zak de aanschaf van de kunststof kozijnen te betalen? Dan geven wij (met jouw goedkeuren) jouw gegevens door aan Rolf van Erkend Consumenten Advies.
  De beste deal voor jou!
  Rolf heeft een eigen bedrijf en is een onafhankelijk adviseur. Hij is niet in dienst van AMPA en zal ook nooit in het belang van AMPA adviseren, maar altijd in jouw belang. Dit maakt dat jij de best mogelijke financieringsdeal kunt krijgen.
  Telefonisch contact en inventarisatie
  Rolf: “Om een financiering te kunnen afsluiten moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Daarom werk ik altijd eerst met een telefonische kennismaking en een eerste inventarisatie per mail. Dit doe ik om bij voorhand de opties te kunnen bekijken en beoordelen wat voor mogelijkheden er zijn, en vanuit daar ga ik kijken wat voor mijn klanten de beste optie is. Zo weet ik zeker dat ik niet jouw tijd verdoe om eindelijk met een negatief financieringsadvies te komen.”
  Natuurlijk blijft persoonlijk contact altijd belangrijk. Blijkt na een eerste digitale / telefonische inventarisatie dat er mogelijkheden voor financiering zijn? Dan gaan we door naar de volgende stap.
  Financieel advies bij jou thuis
  Rolf: “Als ik weet wat de mogelijkheden zijn neem ik telefonisch contact met jullie op om een afspraak (bij jullie thuis) in te plannen. Ik neem mijn voorbereiding dan mee en zal alle opties met jullie bespreken met uiteraard een advies wat voor jullie de voordeligste financiering is. Aan het eind  van ons gesprek en een akkoord van de klant ga ik alles zo spoedig mogelijk regelen.”
  Let op: voor hypotheek aanpassingen zal de doorlooptijd gemiddeld langer duren dan een persoonlijke lening.
  Zijn de financiën helemaal akkoord? Dan zal Rolf een bericht naar AMPA doen dat alles financieel haalbaar is zodat jouw nieuwe kunststof kozijnen zo snel mogelijk besteld en geplaatst kunnen worden.
  Met één simpele offerte aanvraag bij AMPA met adviesgesprek krijg je dus meteen de mogelijkheid voor een gratis, persoonlijk en onafhankelijk financieel advies van Erkend Consumenten Advies. Vraag dus nu direct een gratis adviesgesprek aan.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA