Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Isolatie en ventilatie gaan hand in hand

  U wilt de warmte of kou meer buiten houden en overweegt daarom nieuwe kunststof kozijnen voor uw woning. Echter is het goed om vooraf na te denken over de mogelijkheden van goed ventileren alvorens u een keuze maakt. Want hoe vreemd het wellicht ook klinkt. Isolatie en ventilatie gaan hand in hand met elkaar.

  Met de isolatie van uw huis wil je uiteraard de kou of warmte juist buiten houden. Er is dan ook helaas een misverstand dat er door het aanbrengen van ventilatieroosters een stuk isolatiewaarde verloren gaat. Dit is niet het geval met de juiste ventilatieroosters. Wij leggen u graag meer uit.
  Een hermetisch afgesloten woonruimte is ongezond. Goede isolatie vraagt daarom juist om goede ventilatie. Even een raam openzetten brengt onvoldoende frisse lucht aan. Ventilatieroosters bieden in dit geval uitkomst voor gezonde lucht in uw huis. AMPA verwerkt bij alle nieuwe kunststof kozijnen DUCO zelfregulerende ventilatieroosters. Het voordeel van deze roosters is dat ze in verschillende kleuren, maten en modellen verkrijgbaar zijn. Er is altijd een passend ventilatierooster voor uw nieuwe kunststof kozijnen.

  DUCO Ventilatieroosters
  De DUCO ventilatieroosters die wij gebruiken zijn thermisch onderbroken, insectenwerend en voorzien van een afneembaar aluminium binnenrooster. Hierdoor is dit type rooster makkelijk schoon te houden en te bedienen. Daarnaast voldoen deze ventilatieroosters aan de regels van het bouwbesluit en NEN-normgeving. Een wijze keuze voor ventilatie van uw huis. Wanneer u nieuwe kunststof kozijnen bij AMPA bestelt zullen wij altijd zorgen voor voldoende ventilatie van uw woning met deze roosters. Wij leveren de roosters niet los.
  Onderhoud van Duco Ventilatieroosters
  Het onderhoud van de Duco ventilatieroosters is eenvoudig. Bij periodiek onderhoud verlengt u de levensduur en werking van uw ventilatie.
  Stap 1: De ventilatiekap is afklikbaar. Reinig de kap regelmatig door hem af te spoelen met water (Afb.1)
  Stap 2: Voor regulier onderhoud trekt u de hendels uit het rooster en ontgrendeld u de borgplaatjes met een grote schroevendraaier of muntstuk (Afb. 2)
  Stap 3: Haal het inzetstuk eruit en schuif de cilindersteun er aan de zijkant uit (afb. 3)
  Stap 4: Haal de cilinder uit het rooster en reinig beide onder de kraam
  Stap 5: Monteer het rooster in de omgekeerde volgorde weer terug.

  ventilatierooster-reinigen-300x130

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA