Wij zoeken enthousiaste kunststof kozijn-monteurs

Wil jij werken in een gezellig en leuk team als kozijn monteur met als standplaats Hengelo? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hoofdzaak van de werkzaamheden is het plaatsen van kunststof kozijnen in de renovatie in heel Nederland. Niet onbelangrijk voor jou – bij ons is een full-time werkweek voor monteurs 4 dagen!


Wat jij gaat doen ?

Verduurzaming woning AMPA

~ Je gaat meewerken in een team als kozijn monteur voor het plaatsen van ramen, deuren en schuifpuien. 
~ Je komt altijd bij particulieren, dus je hebt ook klantcontact en weet jij op een nette manier te communiceren met de eindklant.
~ Verder pak jij je eigen verantwoordelijkheid en zorg je dat niet niet met lege handen loopt en  denk je pro-actief mee om de taken zo goed en effectief mogelijk aan te pakken en af te ronden.Herken jij jezelf?

~ Je hebt een MBO werk- en denkniveau en het is een pre als je de MBO opleiding bouwkunde hebt gedaan. ~ Daarnaast heb je relevante werkervaring als timmerman en heb jij ervaring met kunststof kozijnen.
~ Jij weet hoe je (kunststof) kozijnen moet vervangen en monteren of bent bereid dit te leren.
~ Je werkt heel zelfstandig en gestructureerd, dat vinden je teamleden en de klant wel zo fijn. 
~ Tot slot ben je in het bezit van een rijbewijs B en E (of bereid je E rijbewijs te halen) en woon je in een straal van 30km rondom Borne-Hengelo.


Wat jij van ons krijgt ?

Monteur bij AMPA - dat is pas fijn werkenAllereerst is het goed om te starten met het feit dat wij standaard een 4-daagse werkweek hanteren voor onze monteurs! Jij krijgt bij ons goede primaire en secundaire voorwaarden en een salaris volgens de Bouw en Infra-CAO.
Presteer jij goed? Dan zijn er bij ons bedrijf volop doorgroei mogelijkheden. Een bus van de zaak behoort tot de mogelijkheden én heb jij nog geen BE rijbewijs? Dan mag je deze op kosten van onze zaak halen. Voor jou niet onbelangrijk bij AMPA is een gezellige en gezonde werksfeer. Wij houden van een grapje (op zijn tijd) en vinden werkplezier heel belangrijk!Over AMPA Kunststof Kozijnen B.V.


We groeien snel en hard… dus wij gaan in het najaar 2023 een nieuwbouwpand in de buurt van de IKEA Hengelo gaan betrekken. De vooruitzichten zijn uitstekend, dat is ook de reden dat we onze teams uitbreiden. De klanttevredenheid is hoog en daar zijn we trots op. In reviews wordt onze vriendelijkheid, aanpak en kwaliteit gewaardeerd.

Dus, heb jij interesse om deel uit te maken van ons team? Solliciteer via deze pagina!

En heb je toevallig een maat waarmee je graag werkt en hij is ook geïnteresseerd? Dan is het mogelijk om samen een team te vormen. Wij zijn op zoek naar meerdere monteurs & meewerkend voormannen, dus solliciteer gerust met z’n 2-en.

Heb je vragen? Dan kun je bellen of WhatsAppen met Dhr. Paul Ambergen op: 06 23 810 960.
Stuur gerust je sollicitatie naar info@ampa.nl of vul hieronder het formulier in
en wij nemen contact met je op!

JE BENT BIJ AMPA VERZEKERD VAN

  • Gratis advies op maat
  • Vakkundige montage
  • Uitstekende service
  • Betaling na oplevering

    AMPA Kunststof Kozijnen BV
    AMPA Kunststof Kozijnen BV