Start 2023 goed met de keuze voor kunststof kozijnen

Kunststof Kozijnen zorgen voor een verduurzaming van uw woning. Minder energieverlies, maar ook minder onderhoud aan uw kozijnen. Start het jaar extra voordelig en vraag uiterlijk 31 januari 2023 uw gratis adviesgesprek aan. U ontvangt dan € 350,- korting op uw offerteaanvraag. Deze actie is niet geldig met andere acties.

STAP01

Kozijnen passend bij uw woning

Of u nu in een jaren ’30 woning woont, of juist een moderne woning. Een kozijn is geheel bepalend voor de uitstraling van uw woning. Juist daarom komen onze adviseurs altijd bij u langs voor een gratis adviesgesprek. Zij bespreken de opties, kleuren en mogelijkheden met u en bekijken de stijl van de woning om u van het beste advies en de beste offerte te voorzien. Zo weet u 100% zeker dat u kozijnen koopt die passen bij uw woning én die uw woningwaarde aanzienlijk zullen verhogen.

STAP02

Voordelige kunststof kozijnen

Wist u dat kunststof kozijnen in aanmerking komen voor ISDE subsidies? Al bij ons adviesgesprek nemen wij de opties en de voordelen met u door voor uw situatie. Soms kunt u met een grotere bestelling aanspraak maken op meer subsidie waardoor u onder de streep voordeliger uit bent. U dient zelf de subsidie aanvraag in te dienen bij de overheid, maar onze experts zullen u begeleiden met alle juiste informatie en tips hoe u deze aanvraag kunt indienen.

STAP03

AMPA Kunststof Kozijnen ondersteunt van A tot Z

Van advies tot offerte en van offerte tot afhandeling & service. Bij AMPA bent u klaar op één adres. Ons team weet precies wat de status van uw bestelling is en houden u gedurende het traject op de hoogte van de vorderingen in productie. Is de leverdatum van de kozijnen duidelijk? Dan maken wij met u een afspraak om de kozijnen professioneel te plaatsen. De kunststof kozijnen van AMPA betaalt u pas na oplevering.

Ja, ik wil graag € 350,- korting

Wanneer u uiterlijk 31 januari uw gratis adviesgesprek aanvraagt geven wij u graag eenmalig een korting van € 350,- op uw offerte.

    AMPA Kunststof Kozijnen BV
    AMPA Kunststof Kozijnen BV