Straks genieten van uw kunststof kozijnen

Wanneer u straks weer wilt genieten van nieuwe kunststof gevelbekleding, kunststof kozijnen of een nieuwe kunststof deur, kunt u het beste vandaag al contact met ons opnemen.

Wij komen dan, met inachtneming van de RIVM richtlijnen, gratis bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunnen wij dan uw situatie inventariseren en uw wensen opnemen. Vervolgens brengen wij een uitgebreide maatwerkofferte uit waarin al uw wensen zijn meegenomen. Hierdoor komt u niet voor verrassingen achteraf te staan.


Heeft u interesse in een offerte voor kunststof kozijnen? Vult u dan onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op voor een gratis adviesgesprek.


Lukt het omwille technische redenen niet de foto’s te uploaden mailt u ons gerust op info@ampa.nl met uw aanvraag.

3D kozijnen ontwerpen

De Veka kozijnen kunt u in iedere wenselijke kleur bestellen. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij het mogelijk gemaakt om 3D Kozijnen te ontwerpen. Met deze tool kunt u zelf snel ontdekken welke kleuren en kleurcombinaties mogelijk zijn. Uiteraard zullen wij ook diverse samples meenemen bij een gratis adviesgesprek. Heeft u een concrete kleur die u graag wilt zien? Geeft u dat aan bij uw offerte aanvraag en wij zorgen dat wij deze kleur voor u meenemen.

Uw selecties

Profiel

Veka verdiept profiel (NL) 

kleur raamwerk

Wit glad en generfd (Ral 9010)

kleur kozijn

Ral 9010 wit glad en generfd

kleur binnenkant

Wit glad en generfd (Ral 9010)

Profiel

kleur raamwerk

Kleur kozijn

Kleur binnenkant

VEKA Kunststof Kozijnen kopen - AMPA

VEKA EN AMPA

AMPA KIEST VOOR KWALITEIT VAN VEKA

AMPA Bouw & Kozijntechniek kiest ervoor om alleen te werken met de hoogwaardige kwaliteit kozijnen en producten van VEKA. Wij worden geïnformeerd door VEKA over alle (toekomstige) ontwikkelingen en met deze informatie kunnen wij u voorzien van een passend en actueel advies voor uw woning. Als u kiest voor AMPA kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Exclusief voor u, 20% korting op de kunststof kozijnen van VEKA.
  • Bij aankoop van draaikiep-ramen gratis inzethorren.
  • Twentse eerlijkheid en gratis advies op maat.
  • De beste (en nuchtere) vakmannen voor het plaatsen van de kunststof kozijnen.
  • Geen aanbetalingen. Wij geloven in wederzijds vertrouwen.

Hoe wij werken

Wij komen bij u langs en zetten de voor- en nadelen op een rij, gekoppeld aan een gratis advies. Met schetsen leggen we uw wensen vast en verwerken deze in een vrijblijvende offerte. Heeft u vragen over de offerte dan lichten wij deze graag persoonlijk toe.

Besluit u met ons in zee te gaan? Dan komen we inmeten en bespreken we de laatste details. Alleen als echt alles duidelijk is, gaat uw bestelling in productie en maken we een afspraak voor het plaatsen. U betaalt pas na oplevering. Dus geen aanbetalingen bij de start van de productie. 

 

1

Gratis adviesgesprek

Wij starten altijd met een gratis adviesgesprek in. In dit adviesgesprek bekijkt onze adviseur uw unieke situatie en woning zodat hij een reële offerte voor u kan opstellen. Met ons vakmanschap en jarenlange ervaring zult u dus nooit voor verrassingen achteraf komen te staan.

2

Inmeten en produceren

Na akkoord op de offerte zullen wij langskomen om alles goed in te meten. Vervolgens zullen wij uw VEKA kunststof kozijnen produceren naar uw wens en passend bij uw woning. Wij werken niet met aanbetalingen. Wij werken op basis van vertrouwen.

3

Montage en oplevering

Ruim van tevoren nemen we contact met u op om de plaatsing van uw VEKA Kunststof Kozijnen in te plannen. Onze vakmannen komen op de afgesproken datum vakkundig en professioneel de kozijnen plaatsen voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

Gratis adviesgesprek en offerte aanvragen?

Wilt u graag een gratis adviesgesprek op basis van uw woning? Onze adviseur komt graag bij u langs om vervolgens een vrijblijvende en reële offerte voor u te op te stellen.

Offerte aanvraag