Schuifpui met gevelbekleding

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Ontdek de voordelen van een kunststof schuifpui

  Een kunststof schuifpui wordt steeds populairder. Dat is geheel logisch. Het is namelijk de ideale manier om uw tuin te betrekken bij uw woning. Maar het heeft ook nog een keer een voordeel van het voorzien van extra licht in uw woning. Met een kunststof schuifpui van AMPA heeft u altijd zicht op uw tuin en een gemakkelijke doorgang naar buiten waarbij u alle binnen- en buitenruimte volop kunt benutten.
  Maar op het gebied van kunststof schuifpuien is er zeer veel mogelijk. AMPA biedt u verschillende kunststof schuifpuien van het topmerk Veka. In dit bericht hopen we dat we u nog meer kunnen vertellen over de mogelijkheden. Lijkt het u interessant om de opties te bespreken? Dan mag u uiteraard altijd eenย gratis adviesgesprekย aanvragen. Wij komen dan graag bij u langs om de opties te bespreken en de materialen te laten zien.

  Meer wooncomfort met een kunststof schuifpui
  Met een relatief kleine verbouwing geeft u uw woning een totale metamorfose. Wie wil er nu niet meer ruimte en meer licht in huis? Doordat er geen draaicirkel is van bewegende delen, kunt u de ruimte in uw huis en in uw tuin optimaal benutten.
  Duurzame kunststof schuifpui
  Kiest u voor een kunststof schuifpui van AMPA Bouw- & Kozijntechniek B.V., dan kiest u voor een onderhoudsarme, duurzame en perfect isolerende schuifpui. Uiteraard zijn onze schuifpuien bestand tegen elk weertype.
  Kiest u voor een schuifpui van kunststof, dan bent u milieubewust bezig. De kozijnen en schuifpuien die AMPA monteert, worden gerecycled waardoor de materialen wel tot 10 keer hergebruikt kunnen worden bij de productie van nieuwe kozijnen en schuifpuien. Tevens zijn voor het onderhoud van uw kunststof schuifpui totaal geen chemische middelen nodig, wat ook weer
  beter is voor het milieu.
  Maatwerk kunststof schuifpui
  Wij leveren alleen maatwerk. Een kunststof schuifpui wordt op uw woonwensen afgestemd door de talloze mogelijkheden:

  • u kunt kiezen voor alleen bediening aan de binnenkant, maar ook voor een
   tweezijdige bediening als dit voor u praktisch is.
  • Wenst u ventilatieroosters in uw schuifpui? Ook dat is mogelijk en dat adviseren wij voor een beter binnenklimaat ook altijd.
  • Onze schuifpuien zijn tevens leverbaar in alle kleuren en verschillende indelingen.
  • U kunt zelfs kiezen voor een roedeverdeling in of op het glas. De perfecte stijl voor uw landelijke woning.

  De beste kwaliteit in schuifpuien
  Wanneer u kiest voor een kunststof schuifpui van AMPA Bouw- & Kozijntechniek B.V., kiest u voor de beste kwaliteit in materialen en deskundige montage. Wij staan voor ons product, dus u betaalt bij ons pas na montage! De kunststof hefschuifpui van AMPA is een zware constructie en isoleert daardoor optimaal. Kwalitatief gezien is dit de sterkste schuifpui, vergeleken met de kiepschuifpui. De hefschuifpui is bijzonder duurzaam, sterk inbraakwerend, maar toch soepel en eenvoudig in bediening. Door een hendel aan de binnenkant te draaien, kunt u de schuifpui geruisloos openen en vastzetten in de gewenste stand. Een ander voordeel van deze schuifpui is dat de rail van dit schuifsysteem nagenoeg gelijk ligt aan de binnenvloer, waardoor u geen hoge drempel over hoeft bij het naar binnen of buiten stappen.
  De met staal versterkte profielen zijn vormvast, waardoor doorzakken (zoals men wel eens ziet bij houten schuifpuien) niet mogelijk is. Onze schuifpuien worden gemonteerd middels een kunststof stelkozijn, waardoor u verzekerd bent van de beste aansluiting van uw schuifpui op de bestaande muur. Door het soepele gelagerde schuifsysteem is er minimale slijtage, waardoor onze kunststof schuifpuien garant staan voor een lange levensduur.
  Meer weten of een afspraak maken?
  Wenst u meer informatie of een gesprek bij u thuis met een van onze adviseurs?ย Vraag dan een offerte bij ons aan; er is altijd een adviseur bij u in de buurt.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA