Balkondeur draaikiep

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Ontdek waarom een draaikiepdeur voor uw balkon dé oplossing is

  Uw balkondeur is aan vervanging toe. In uw zoektocht ziet u verschillende mogelijkheden. Vanuit onze jarenlange ervaring zien wij steeds vaker dat mensen met een balkon de oplossing van een draaikiepdeur verkiezen boven een reguliere balkondeur. Wij geven u graag de redenen waarom een Kunststof draaikiepdeur voor het balkon dé oplossing is.

  Reden 1 – Meer ruimte op uw balkon

  De meest geplaatste balkondeuren zijn naar buiten draaiende deuren. Hierdoor kunt u een groot deel van uw balkon niet gebruiken. Door uw huidige balkondeuren te vervangen voor Draaikiepdeuren creëert u eenvoudig extra ruimte. Dit type deur is namelijk naar binnen draaiend.

  Reden 2 – Mogelijkheid voor ventilatie

  Indien u een gewone balkondeur heeft kunt u uw huis of appartement ventileren door de gehele deur open te zetten. Toch is dit vaak niet wenselijk, zeker niet in de avond/nacht. Met een draaikiepdeur kunt u toch eenvoudig ventileren zonder de deur volledig open te zetten. De extra mogelijkheid voor ventilatie is dan ook een veelgehoorde reden om te kiezen voor een draaikiepdeur voor het balkon.

  Reden 3 – Een draaikiepdeur is voordeliger

  Het klinkt misschien gek, maar een kunststof draaikiepdeur is voordeliger dan een reguliere naar buiten draaiende balkondeur. Voor veel mensen telt dit mee in de beslissing om over te stappen naar de veelzijdige draaikiepdeur voor het balkon.
  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw balkon? Vraag direct een gratis adviesgesprek en offerte aan en wij komen graag bij u langs om een reële offerte uit te brengen.

   

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA