Openslaande tuindeuren

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Openslaande kunststof tuindeuren de nieuwe trend

  Wist u dat uw woning een rijkere uitstraling krijgt met openslaande Kunststof Tuindeuren? Dit is dan ook de voornaamste reden waarom mensen bij nieuwbouw projecten steeds vaker kiezen voor het plaatsen van openslaande kunststof tuindeuren. Maar wist u dat het ook mogelijk is om uw huidige schuifpui te vervangen voor openslaande tuindeuren in iedere gewenste kleur? Bij AMPA adviseren wij u graag over de mogelijkheid.

  Vrijheid en frisse lucht met tuindeuren
  Wilt u ook optimaal genieten van de vrijheid en frisse lucht? Dan zijn openslaande kunststof tuindeuren voor u de oplossing!
  Ampa biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van kunststof tuindeuren naar uw eigen ontwerp. Deze unieke openslaande deuren bieden de perfecte brede doorgang naar uw tuin en zorgen voor een prachtige lichtinval in uw woning. Het openen gaat soepel en eenvoudig door middel van de vertrouwde deurkruk op de ene deur en een espagnoletbediening op de andere deur.
  Kunststof tuindeuren in verschillende kleuren
  Ook onze kunststof tuindeuren zijn verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren en worden op maat voor u gemaakt en naar uw wensen aangepast. Dit betekent dat uw nieuwe kunststof tuindeuren altijd bij de uitstraling van uw woning zullen passen. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste kleur en stijl? Onze ervaren adviseur zal tijdens het gratis adviesgesprek altijd een advies uitbrengen op basis van zijn kennis en ervaring. Zo ontvangt u altijd de perfecte deur voor een reële prijs.
  Van klassieke tuindeuren tot moderne tuindeuren
  Voor een klassieke uitstraling kiest u bijvoorbeeld voor borstwering of een paneel onderin de deuren. Voor een nostalgische uitstraling kunt u zelfs kiezen voor roedes in het glas. Moderne tuindeuren worden vaak uitgevoerd in een trendy kleur, waarbij het glas vaak doorloopt tot op de grond. Omdat deze deuren standaard zijn voorzien van veiligheidsglas, is ook dit een veilige optie; zelfs met kleine kinderen.
  Staal versterkte kunststof tuindeuren
  Onze kunststof tuindeuren zijn vormvast door het gebruik van staal versterkt kunststof. Hierdoor wordt doorbuigen of doorzakken voorkomen. U heeft dus jarenlang plezier van uw onderhoudsarme tuindeuren, die enkel een doekje nodig hebben om te worden gereinigd. Gemak dient de mens! Uiteraard voldoen ook deze elementen aan de voorwaarden voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
  Wenst u meer informatie of een gratis adviesgesprek bij u thuis met een van onze adviseurs? Vraag dan een offerte bij ons aan.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA