Groene hefschuifpui

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Pas de kunststof kozijnen aan op uw woning!

  Als particulier koopt u niet vaak Kunststof Kozijnen. We kunnen ons heel goed voorstellen dat u via veel websites op onze website terecht bent gekomen. Van veel van onze klanten hebben wij vernomen dat ze het verwarrend vonden dat er bedrijven zijn die voor speciale wensen veel extra kosten rekenen. Denk aan bijvoorbeeld houtnerflook kozijnen in een andere kleur dan crème, wit, blauw, antraciet of groen… Waar de prijs van de kunststof kozijnen in eerste instantie dus laag leek stijgt de prijs vaak naar ongekende hoogte als je een kunststof kozijn met houtnerf wilt dat volledig naar wens is. Bij AMPA Kunststof Kozijnen BV vinden wij dit vreemd… Daarom hanteren wij voor alle kleuren houtnerf folie kozijnen dezelfde prijzen. Al kiest u voor houtnerflook rode kozijnen met een paars draaideel, u betaalt hetzelfde als wanneer u kiest voor witte kozijnen met houtnerf look. Geen verrassingen en ongekend hoge prijzen.

  Een kozijn dat volledig bij uw huis past
  Het team van AMPA vind het namelijk extreem belangrijk dat de kozijnen passen bij de uitstraling van uw huis. U bent meer tevreden, uw huis wordt meer waard én niet onbelangrijk ook onze monteurs vinden het leuker als het eindresultaat prachtig is! Een persoonlijke touch van AMPA bij uw nieuwe kunststof kozijnen. Want ons team loopt warm voor prachtige projecten waar je met trots naar kijkt! Tevreden klanten en personeel, dat is waar het om draait!
  Lijkt het u interessant om de opties te bespreken? Dan mag u uiteraard altijd een gratis adviesgesprek aanvragen. Wij komen dan graag bij u langs om de opties te bespreken en de materialen te laten zien!
  Redenen om te kiezen voor AMPA kunststof Kozijnen
  Naast de keuze uit kleuren zijn er natuurlijk andere redenen om te kiezen voor de kunststof kozijnen van AMPA. Wij zetten ze graag voor u op een rijtje:

  • Kunststof Kozijnen zijn onderhoudsarm
  • Onze kunststof kozijnen hebben een luxe uitstraling
  • Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en de beste inbouwmethoden voor een hoog isolerend effect
  • Altijd perfect passende kozijnen bij uw woning
  • Keuze uit veel verschillende verbindingen (bijvoorbeeld houtlookverbinding)
  • Ruime keuze uit verschillende profielen (Veka Softline 82NL, Veka Retro, Veka Cube)
  • Veel extra opties mogelijk voor uw kunststof kozijnen.
  • Duurzaam materiaal
  • Inbraakwerende kozijnen
  • Standaard voorzien van veiligheidsglas
  • Vakkundig geplaatst door ervaren monteurs

  Uw kunststof kozijnen wordt altijd voor u op maat gemaakt, hierdoor kunt u altijd kiezen voor een kozijn die bij uw woning past.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA