Nieuwegein AMPA kunststof kozijnen en deur

Gratis adviesgesprek

Ik woon in de gemeente Nieuwegein en heb interesse in Kunststof Kozijnen.

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Samen verduurzamen in gemeente Nieuwegein loont

  Wist u dat de gemeente Nieuwegein woningeigenaren willen stimuleren tot verduurzaming? U kunt naast de landelijk geldende ISDE Subsidie namelijk ook vanuit de gemeente nog extra subsidie krijgen voor de verduurzaming van uw woning. De gemeente Nieuwegein zet zelfs nog een extra stapje en geeft een subsidiebonus van maar liefst 30% wanneer u een gezamenlijke aanvraag doet met 3, 4 of 5 andere woning eigenaren.

  Schakel de buren in en vraag samen een offerte op bij AMPA kunststof kozijnen

  De verduurzaming van uw woning wordt dus niet alleen voordeliger door subsidie, wanneer u dit besluit samen met uw buren te realiseren bent u nóg voordeliger uit. Neemt u gerust contact met ons op en onze adviseur komt graag bij u en uw buren langs om u allen te voorzien van een maatwerk offerte voor uw woning. Wanneer u vervolgens allemaal akkoord bent, kunt u profiteren van de bonus subsidie.

  Kies kwaliteit – kies VEKA Kozijnen van AMPA

  Subsidies zijn heel fijn, maar het is belangrijker voor u dat u een duurzame en kwaliteitskeuze maakt voor uw koopwoning in de gemeente Nieuwegein. Kiest u voor de kozijnen van AMPA? Dan kiest u voor kwaliteitskozijnen van het Duitse merk VEKA. Deze kozijnen hebben niet alleen een hoge isolatiewaarde, ze zijn ook nog eens recyclebaar en daarmee beter voor het milieu. Daarnaast kiest u met AMPA Kunststof kozijnen voor vakmanschap. Wij werken uitsluitend met eigen vakmannen. Hiermee weten wij zeker dat uw project 100% netjes en correct wordt opgeleverd.

  Meer weten over de subsidie van de gemeente Nieuwegein?

  Wij verwijzen u graag door naar de website van de gemeente: https://www.nieuwegein.nl/subsidies-en-leningen/duurzame-subsidies/subsidie-verduurzamen-woningen

  Gratis adviesgesprek

  Ik woon in de gemeente Nieuwegein en heb interesse in Kunststof Kozijnen.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA