Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Screens of rolluiken voor uw kunststof kozijnen?

  Het vervangen van uw kozijnen is vrij kostbaar. Maar zeker wanneer u kiest voor Veka Kunststof Kozijnen is het een investering in de toekomst. Heeft u er ook al nagedacht over hoe u de zon uit uw huis houdt? Vaak wordt er na enkele jaren besloten om screens of rolluiken te plaatsen. Wist u dat wij dit ook voor u kunnen regelen tijdens het plaatsen van de kunststof kozijnen?

  Met de warmere zomers van tegenwoordig is het hebben van screens en rolluiken geen overbodige luxe. Met een screen of rolluik kunt u de temperatuur in uw huis eenvoudig met enkele graden verlagen. Uiteraard beschermen screens en rolluiken ook uw meubels en gordijnen tegen onnodige verkleuring door UV licht. Ontdek de verschillende zonwerende mogelijkheden bij AMPA.

  Screens voor kunststof kozijnen

  Screens voor kunststof kozijnen bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering. AMPA screens voor kunststof kozijnen zijn de ideale filters voor aangenaam zonlicht. Als u tv kijkt of achter de computer zit, wordt u niet gestoord door een teveel aan zonlicht. Een screen zorgt voor de nodige koelte en schaduw in uw woning en beschermt uw meubilair, gordijnen en vloerbekleding tegen verkleuring. Dankzij de uitzonderlijke transparantie belemmeren de screens het uitzicht naar buiten toe nauwelijks.

  Screens AMPA Screens kunststof kozijnen screens van AMPA

  Rolluiken
  Heel veel mensen kiezen voor rolluiken voor hun kunststof kozijnen. Zeker op de eerste verdieping waar u slaapt wilt u een optimaal donkere ruimte creëren. Rolluiken beschermen u goed tegen de zon (warmte) en het buitenlicht. Of gewoon wanneer u niet gestoord wilt worden, slaapt of op vakantie bent en uw woning preventief wil beschermen tegen inbraak. Bovendien beschermt een rolluik uw meubilair, gordijnen en vloerbekleding tegen zonlichtverkleuring. Dit alles behoort tot de multifunctionele gemakken. De rolluiken voor Kunststof Kozijnen worden veelal elektrisch aangedreven door de bekende en alom oerbetrouwbare SOMFY-motor.

  Rolluiken AMPA AMPA Rolluiken rolluikken-van-binnenuit-300x225

  Wilt u meer informatie over screens of rolluiken voor Kunststof Kozijnen?  Neem dan vandaag nog contact met ons op.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA