Werking HR++ Glas AMPA Kunststof Kozijnen Hengelo

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Crista Stoer

  Subsidie op glas is verhoogd

  Glas is een onmisbaar onderdeel van Kunststof kozijnen, kunststof deuren en kunststof schuifpuien. Zeker wanneer u nieuwe kozijnen plaatst kan de juiste keuze voor glas zorgen voor grote besparingen op uw energierekening. Wist u al dat er vanaf 1 januari 2022 ook nog een verhoogde subsidie is wanneer u kiest voor HR++ glas en Triple Glas? Wij vertellen u er graag meer over in deze blog evenals het verschil in isolatiewaarde.

  Tot 30% vergoed via de ISDE Subsidie
  Niet alleen heeft de overheid de subsidies verhoogd ook het aantal m2 isolatie glas is verlaagd. Zo ontvangt u vanaf dit jaar al subsidie vanaf 8m2 en geldt de subsidie voor een maximale oppervlakte van 45m2. In dit geval krijgt u tot mogelijk 30% subsidie. De verduurzaming is hierdoor nóg beter te betalen voor iedereen. Vraag onze adviseurs gerust naar de subsidieregels. Tijdens ons gratis adviesgesprek zullen wij u graag helpen met de juiste keuze om optimaal de subsidie te kunnen benutten.
  Voorwaarden voor voordeel via subsidies
  Een subsidie krijgt u natuurlijk niet zomaar. Daarom heeft de overheid voorwaardes gekoppeld aan het verkrijgen van de subsidie:

  • U dient ten minste 2 isolatiemaatregelen te laten uitvoeren óf 1 isolatiemaatregel combineert met de aanschaf en plaatsing van een warmtepomp, zonneboiler of een aansluiting op het warmtenet. U mag dus niet zelf de verduurzaming realiseren, maar alleen erkende en ingeschreven bedrijven kunnen u helpen. Hierbij is het belangrijk dat u een officiële factuur krijgt.
  • Voor HR++ dient u een u-waarde te kiezen van ten hoogste 1,2w/m2K (de standaard waar AMPA voor kiest bij nieuwe kozijnen).
  • Bij Triple glas geldt een verplichting om ook de kozijnen te vervangen door isolerende kozijnen met een Uf-waarde van ten hoogste 1,5W/m2K
  • Voor zowel HR++ glas als Triple glas moet het gaat om de vervanging van bestaand glas.

  U vindt meer informatie over de regeling en voorwaarden bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)
  Wat is het verschil tussen HR++ en Tripple Glas?
  We kunnen het in onze blog hebben over U waarde of Uf waarde, maar dit zal u als particulier niet veel zeggen. De isolatiewaarde is het grote verschil. In het onderstaande plaatje laten we u de isolatiewaarde en het verschil in warmtebehoud graag zien.  Wanneer het buiten 0 graden is en de thermostaat op 20 graden staat laten wij u graag zien wat de warme binnen is per glastype. Uiteraard vertellen wij hierover graag meer in ons vrijblijvende adviesgesprek.
  HR-versus-triple-glas
  Subsidie voor Veka kozijnen van ampa?
  Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek en vrijblijvende offerte aan bij AMPA Kunststof Kozijnen met isolerende beglazing.  Wij leveren onze kunststof kozijnen standaard op met HR++ glas. Uiteraard is de keuze aan u om dit te upgraden naar Triple Glas. Na ons kennismakingsgesprek zullen wij u voorzien van een passende offerte bij uw woning en wensen. Als u vervolgens binnen 12 maanden nog een energiebesparende maatregel doorvoert voor uw woning kunt u de ISDE subsidie aanvragen.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA