Subsidie op kozijnen

Ja, ik wil meer weten over kozijnen met subsidie

 

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Paul Ambergen

  Subsidie op kozijnen

  Wij roepen het wel vaker omdat wij er natuurlijk dagelijks mee bezig zijn… maar wanneer u ervoor kiest om nu te investeren in uw woning kunt u straks veel geld besparen. Hoe dit werkt, wat u kunt besparen en welke subsidies er zijn, daarover vertellen wij u graag meer.

  Nu ook subsidie voor één isolatiemaatregel
  In 2023 kan u ook subsidie aanvragen als u alleen één isolatiemaatregel heeft genomen. Kijk hier voor info >>

  Subsidie bij twee isolatiemaatregelen
  Voor 2 maatregelen gelden de zelfde voorwaarde als voor 2022. Kijk hier voor info >>

  Isolatie en subsidie

  Dus wilt u uw glas vervangen en profiteren van een betere isolatie in uw woning? Hoe beter glas isoleert, hoe meer energie u bespaart en hoe hoger de ISDE subsidie. De isolatiewaarde van beglazing wordt weergegeven met de U-waarde. Deze U-waarde geeft aan hoeveel warmte er door het glas gaat (warmteverlies). Hoe lager de U-waarde, hoe minder warmte er verloren gaat en hoe beter de isolatie. Dus bespaart u meer op uw energierekening.

  Subsidie aanvragen

  Na montage van de kunststof kozijnelementen met HR++ of HR+++ beglazing ontvangt u de factuur met daarop de benodigde gegevens voor het indienen van de aanvraag voor de subsidie. Uiteraard profiteert u gelijk van alle voordelen van deze verduurzaming. De warmte blijft in uw huis en zelfs met de thermostaat op 2 graden lager dan u gewend bent, zal uw woning en kamer comfortabel aanvoelen.

  Advies bij uw keuzes

  Kunststof kozijnen met HR++ glas of HR+++ glas is één van de meest eenvoudige en effectieve maatregelen voor verduurzaming van uw woning. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een subsidie, kunt u kijken op ISDE. Komt u inderdaad in aanmerking voor een subsidieregeling, kunnen wij op uw verzoek de benodigde gegevens verstrekken. Behaal hiermee uw voordeel. Dat geldt bij 1 maar ook voor meerdere maatregelen. Kortom, hoe meer u verduurzaamt, des te meer subsidie u kunt ontvangen. Start met de verduurzaming van uw woning met het kiezen voor AMPA Kunststof Kozijnen B.V.

   

  Ja, ik wil meer weten over kozijnen met subsidie

   

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA