financiering kunststof kozijnen

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Crista Stoer

  Subsidie op kunststof kozijnen aanvragen (ISDE)

  UPDATE: 5 SEPTEMBER 2022 – Verduurzaming van woningen is een belangrijk onderwerp voor de Nederlandse overheid. Om deze verduurzaming te stimuleren heeft de overheid de subside bedragen verhoogd in 2022! Naast de verhoging van de bedragen kan je vanaf 1 januari 2022 al vanaf minimaal 8m2 kunststof kozijnen met HR++ glas subsidie aanvragen. De subsidie valt in 2022 onder de Investeringssubsidie Duurzame Energie & Energiebesparing of ook mooi afgekort de ISDE. Ook is er een belangrijke wijziging m.b.t. de subsidie waarover wij je graag meer vertellen.

  Voorwaarden van de ISDE
  Let op! Vanaf 2023 is het voor u als eigenaar-bewoner ook mogelijk om een subsidie-aanvraag in te dienen als u vanaf 2 april 2022 één isolatiemaatregel gerealiseerd heeft. In dat geval krijgt u tot 15% van de kosten als subsidie terug, mits uw aanvraag voldoet aan de verder geldende voorwaarden.
  Combineert u een isolatiemaatregel met een tweede isolatiemaatregel of een investering in een warmtepomp, zonneboiler of warmtenetaansluiting? Dan krijgt u net als nu tot 30% van de totale kosten als subsidie terug. Het loont nu dus al de moeite om te checken wat u nog kunt doen en of u kiest voor één of meerdere verbeteringen aan uw huis.
  Lijkt het u interessant om de mogelijkheden van de subsidie te bekijken? Dan verwijzen wij u naar de website van de RVO. Er zijn een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen. Wij zetten deze voorwaarden graag voor u op een rij.
  Voorwaarden voor de ISDE Subsidie
  AMPA  adviseert u graag in de mogelijkheden voor subsidieaanvraag en verduurzaming van uw woning. In deze blog een aantal extra voorwaarden waar u aan moet voldoen voor de aanvraag van de ISDE Subsidie.
  Hoofdverblijf & Professionele uitvoering
  Allereerst is het belangrijk dat de woning uw hoofdverblijf is waar u de subsidie voor aanvraagt. Daarnaast mag u niet zelf de uitvoering van de wijzigingen doen. U dient voor deze optimalisaties een professioneel bedrijf in te schakelen. Voor het plaatsen van HR++  of HR+++ (triple) glas en het vervangen van uw kozijnen voor kunststof kozijnen komen de vakmannen van AMPA graag bij u langs.
  Thermische schil & minimaal aantal m2
  Twee andere belangrijke voorwaarden zijn dat de isolatiemaatregelen doorgevoerd moeten worden in de bestaande thermische schil van uw woning. Dit is een duur woord voor de ‘jas’ van de woning. Deze thermische schil zorgt ervoor dat ongewenste luchtstromen zoals tocht en warmteverlies worden geminimaliseerd. Daarnaast is er ook een minimum vastgesteld voor het oppervlakte van de maatregelen. Zo geldt de ISDE subsidie voor plaatsingen vanaf 1 januari 2022 aan te vragen wanneer u minimaal 8m2 glas laat vervangen door HR++ glas. Tijdens ons gratis adviesgesprek zullen wij u voorzien van een advies passend bij uw budget, uw woning, uw wensen en ook hoe u optimaal gebruik kunt maken van de subsidieregels.
  wanneer de ISDE subsidie aanvragen
  De ISDE subsidie kunt u aanvragen tot 12 maanden na uitvoering van de verbeteringen. De aanvraag doet u via de RVO website. Bij AMPA leveren wij alle nieuwe kunststof kozijnen standaard af met HR++ beglazing waardoor uw project in aanmerking komt voor de ISDE subsidie. Daarnaast is het goed te vermelden dat het vervangen van houten kozijnen door kunststof kozijnen een extra isolerende werking heeft voor uw woning en dus ook zorgt voor comfort.
  Subsidie voor Veka kozijnen van ampa?
  Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek en vrijblijvende offerte aan bij AMPA Kunststof Kozijnen met isolerende beglazing. Wij zullen u voorzien van een passende offerte bij uw woning en wensen. Als u vervolgens binnen 12 maanden nog een energiebesparende maatregel doorvoert voor uw woning kunt u de ISDE subsidie aanvragen. Weet u nog niet hoe u kunststof kozijnen kunt financieren? Ook dan helpen we u graag op weg.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA