Verduurzaming kozijnen Losser

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Subsidie voor isolatie van eigen woningen in Gemeente Losser

  Bent u een woningeigenaar in Gemeente Losser en wilt u graag starten met het verduurzamen van uw huis? Dan hebben we goed nieuws voor u! De gemeente biedt een extra subsidie van €750,- aan voor woningeigenaren die isolatiemaatregelen willen treffen. Wij vertellen er graag meer over inclusief handige linkjes.

  Subsidieaanvraag voor isolatie van eigen woningen

  Deze subsidie is van toepassing op verschillende isolatiemaatregelen, waaronder spouwmuurisolatie, vloerisolatie, HR++ beglazing en Kunststof Kozijnen. Zodra de werkzaamheden zijn voltooid door een erkend bouw- of isolatiebedrijf zoals AMPA Kunststof Kozijnen B.V. in Borne, kunt u de subsidie aanvragen. Na afronding van de werkzaamheden wordt de subsidie definitief vastgesteld en ontvangt u het toegekende bedrag.

  Voorwaarden voor subsidie

  Om in aanmerking te komen voor de subsidie, dient u aan enkele voorwaarden te voldoen. Zo moet u eigenaar zijn van de woning waar de isolatiewerkzaamheden plaatsvinden en moet deze woning uw hoofdverblijf zijn. Daarnaast moet de isolatie worden uitgevoerd door een erkend bedrijf en is één isolatiemaatregel voldoende om subsidie te verkrijgen. Zorg ervoor dat u voldoet aan alle criteria uit de Subsidieverordening voor isolatie van eigen woningen.

  Meer informatie van gemeente Losser vindt u hier: https://www.losser.nl/Subsidies/Subsidie_voor_isolatie_eigen_woningen

  Gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij AMPA Kunststof Kozijnen

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het verduurzamen van uw woning en hoe AMPA Kunststof Kozijnen u hierbij kan helpen? Onze adviseurs staan voor u klaar om u gratis en vrijblijvend van advies te voorzien. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van een energiezuinige woning. Onze adviseurs komen graag bij u thuis om uw wensen te bespreken en u te voorzien van deskundig advies. Bekijk ook onze eerder opgeleverde projecten in Losser.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA