Vacature Leerling monteur Kunststof Kozijnen

Geld verdienen en tegelijkertijd een vak leren…?

Ja hoor, dat kan bij ons. Je gaat met ervaren monteurs op pad. In eerste instantie zul je vooral assisteren, maar al snel krijg je meer taken, en voor je het weet draai je volledig in het team mee.

Wat doet een monteur kunststof kozijnen

In het kort: hij verwijdert de oude kozijnen, monteert de stelkozijnen en de kunststof kozijnen. Na het plaatsen van het glaswerk werkt hij de binnenkant af met kunststof profielen en kit. Zijn er elektrische screens of rolluiken besteld, dan worden die ook opgehangen en aangesloten. Verder kan het voorkomen dat een klant zijn gevel, dakrand of dakkapel bekleed wil hebben met kunststof? Dat doet de monteur dan ook. Lekker afwisselend toch?

De leerling Monteur kunststof kozijnen die we zoeken

Pak jij graag aan en ben je handig?  Dan zijn we zeker in jóu geïnteresseerd. Ervaring doe je bij ons op, die hoef je dus niet te hebben. Je bent wel vaardig met gereedschap en weet hoe je die veilig gebruikt. That’s it.

Jouw perspectief

Loop je eenmaal mee dan kun je doorgroeien naar zelfstandig monteur. Op termijn zelfs eerste monteur of ploegleider. We zorgen ervoor dat je alle veiligheidscertificaten (VCA) behaalt. Op alle gebieden kun je je bij ons ontwikkelen. Hoe gaaf is dat? Verder krijg je een arbeidscontract volgens cao bouw. Dat is een cao met prima voorwaarden.

Jouw profiel

  1. Enthousiast en een serieuze werker
  2. Leergierig
  3. Sociaal en collegiaal
  4. Met rijbewijs B of BE heb je een streepje voor
  5. Je woont in de omgeving van Hengelo (ov)

Over AMPA Bouw en Kozijntechniek

We groeien snel en hard. De vooruitzichten zijn uitstekend en dat is ook de reden dat we onze teams uitbreiden. De klanttevredenheid is hoog en daar zijn we trots op. In de reviews worden de montageteams genoemd en geroemd. Onze klanten waarderen hun werkmentaliteit en de kwaliteit van het werk.

Dus, heb jij interesse om deel uit te maken van dit team? Stuur ons je cv met een korte motivatie.

En heb je toevallig een maat waarmee je graag werkt en hij is ook geïnteresseerd? Dan is het mogelijk om samen een team te vormen. Je krijgt een eigen bus en materiaal en kunt direct aan de slag.

Heb je vragen over deze functie? Dan kun je bellen of WhatsAppen met Dhr. Paul Ambergen op: 06-23810960.