MEER DAN EEN KOZIJN

Maak kennis met VEKA en AMPA

Woont u in de provincie Flevoland? En wilt u een woning laten bouwen of juist de kozijnen of deuren laten vervangen van uw woning? Is uw woning aan een gevelrenovatie toe of een (nieuwe) dakkapel? De nuchtere vakmannen en adviseurs van AMPA Bouw & Kozijntechniek helpen u graag bij het maken van de juiste keuze waar u nog decennialang van zult genieten.

AMPA Bouw & Kozijntechniek is VEKA Specialist in de provincie Flevoland. Of u nu in Bant, Emmeloord, Kraggenburg, Dronten, Lelystad of Almere woont, AMPA is voor u de ervaren specialist voor nieuwe kunststof kozijnen. Als premium dealer van VEKA kunststof kozijnen weten wij als geen ander wat de mogelijkheden zijn voor uw woning.

Wij werken uitsluitend met het kwaliteitsmerk VEKA Kozijnen. Met Veka kozijnen haalt u kwaliteit en duurzaamheid in huis. De talloze mogelijkheden en kleuren zorgen dat de nieuwe kozijnen altijd bij het ontwerp van uw woning passen. Wist u overigens dat de VEKA kozijnen beter zijn voor het milieu en ook voor uw portemonnee?

Veka kozijnen

Kies zelf de kleuren van uw kunststof kozijnen

De Veka kozijnen kunnen wij in vele kleuren en kleurcombinaties voor u produceren. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden kunt u met behulp van bijgaande tool zelf snel ontdekken welke kleuren en kleurcombinaties mogelijk zijn. Uiteraard zullen wij ook een kleurenstaal en monster-materiaal meenemen bij een gratis adviesgesprek.

Uw selecties

Profiel

Veka verdiept profiel (NL) 

kleur raamwerk

Wit glad en generfd (Ral 9010)

kleur kozijn

Ral 9010 wit glad en generfd

kleur binnenkant

Wit glad en generfd (Ral 9010)

Profiel

kleur raamwerk

Kleur kozijn

Kleur binnenkant

VEKA Kunststof Kozijnen kopen - AMPA

VEKA EN AMPA

AMPA KIEST VOOR KWALITEIT VAN VEKA

AMPA Bouw & Kozijntechniek kiest voor kunststof kozijnen van het merk VEKA. AMPA is jaren actief in de bouw & Kozijntechniek en heeft zeer veel tevreden klanten in Flevoland. Wij helpen u graag met het kiezen van nieuwe kunststof kozijnen, kunststof deuren, schuifpuien en dakkapelrenovatie.

Wij weten alles van het merk VEKA en kunnen wij u vanuit onze ervaring en expertise voorzien van een passend en actueel advies voor uw woning. Als u kiest voor AMPA kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Speciaal voor u 20% extra korting op de kunststof kozijnen van VEKA.
  • Gratis inzethorren bij aankoop van draaikiep-ramen.
  • Deskundig en gratis advies op maat.
  • De beste (en nuchtere) vakmannen voor het plaatsen van de kunststof kozijnen.
  • Geen aanbetalingen. Wij geloven in wederzijds vertrouwen.

Kunststof Kozijnen Flevoland

Overweegt u ook nieuwe kozijnen voor uw woning? Uw keuze begint bij een goede offerte. Voor het maken van deze vrijblijvende offerte komt de adviseur van AMPA altijd gratis u langs. Tijdens het gratis adviesgesprek bekijkt hij de situatie waardoor onze offertes altijd reëel zijn. Een traject van nieuwe kunststof kozijnen voor uw woning bestaat altijd uit drie eenvoudige stappen.

1

Gratis adviesgesprek

Wij starten altijd met een gratis adviesgesprek. In dit adviesgesprek bekijkt onze adviseur uw unieke situatie zodat hij een reële offerte voor u kan opstellen. Met ons vakmanschap en jarenlange ervaring zult u dus nooit voor verrassingen achteraf komen te staan.

2

Inmeten en produceren

Na akkoord op de offerte zullen wij langskomen om alles goed en officieel in te meten. Vervolgens zullen wij uw VEKA kunststof kozijnen produceren volgens de afgegeven offerte. U hoeft hiervoor niets aan te betalen. Wij werken op basis van wederzijds vertrouwen.

3

Montage en oplevering

Ruim van tevoren nemen we contact met u op om de plaatsing van uw VEKA Kunststof Kozijnen in te plannen. Onze vakmannen komen op de afgesproken datum vakkundig en professioneel de kozijnen plaatsen voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

Gratis adviesgesprek en offerte aanvragen?

Wilt u graag een gratis adviesgesprek op basis van uw woning? Onze adviseur komt graag bij u langs om vervolgens een vrijblijvende en reële offerte voor u te op te stellen.

Offerte aanvraag