Kwaliteit en vakmanschap

Maak kennis met VEKA en AMPA

AMPA Bouw- en Kozijn techniek met de échte Hengelose mentaliteit, gevestigd in deze prachtige stad in Twente, is dé specialist op het gebied van kunststof kozijnen van het topmerk Veka. Wanneer je op zoek bent naar nieuwe nieuwe kozijnen, een nieuwe voordeur of schuifpui ben je bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor dakkapelrenovatie of gevelrenovatie draaien wij onze hand niet om! Wij hebben reeds succesvol en tevreden meerdere plaatsingen gedaan in de stad Hengelo en natuurlijk ook in de wijk Hasseler Es.

Wij plaatsen hoogwaardige en veelzijdige producten van het merk VEKA. Bij ons gaat dit altijd samen met gratis persoonlijk advies bij jou thuis en natuurlijk vakkundige plaatsing.

Wij werken uitsluitend met het merk VEKA omdat dit merk staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Hiermee heb jij de beste kwaliteit voor jouw huis. Het voordeel van VEKA kunststof kozijnen zijn de uitgebreide mogelijkheden om kozijnen, deuren etc. te personaliseren naar wens.

Al meer dan tien jaar werken onze adviseurs en monteurs met de VEKA Kozijnen. Hierdoor weten deze specialisten als geen ander wat de voor- en nadelen zijn en wat de oplossing is voor alle wensen.

Veka kozijnen

Heeft u interesse in een offerte voor kunststof kozijnen? Vult u dan onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op voor een gratis adviesgesprek.


  Lukt het omwille technische redenen niet de foto’s te uploaden mailt u ons gerust op info@ampa.nl met uw aanvraag.

  Kies zelf de kleuren van de kunststof kozijnen

  De Veka kozijnen kunnen wij in vele kleuren en kleurcombinaties produceren. Om een indruk te geven van de mogelijkheden kan jij met de bijgaande tool zelf ontdekken welke kleuren en kleurcombinaties mogelijk zijn. Uiteraard zullen wij ook een kleurenstaal en monster-materiaal meenemen bij een ons adviesgesprek.

  Uw selecties

  Profiel

  Veka verdiept profiel (NL) 

  kleur raamwerk

  Wit glad en generfd (Ral 9010)

  kleur kozijn

  Ral 9010 wit glad en generfd

  kleur binnenkant

  Wit glad en generfd (Ral 9010)

  Profiel

  kleur raamwerk

  Kleur kozijn

  Kleur binnenkant

  01. Foto VEKA Kozijnen e1566812662480

  VEKA EN AMPA

  AMPA KIEST VOOR KWALITEIT VAN VEKA KOZIJNEN

  Wij werken alleen met de beste vakmannen en materialen. Daarom plaatsen wij hoogwaardige kunststof kozijnen van het merk VEKA in heel Hengelo, inclusief de wijk Hasseler Es. AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. staat bekend om de eerlijke adviezen en reële offertes voor nieuwe kunststof kozijnen, kunststof deuren, schuifpuien en dakkapel- of gevelrenovatie. Onze klanten waarderen onze eerlijke en betrouwbare kwaliteit en (twentse) mentaliteit.

  Dit mag je van ons verwachten:

  • Vraag vandaag nog een offerte aan en wij geven 20% extra korting op de kunststof kozijnen van VEKA.
  • Bij aankoop van draaikiep-ramen krijg je van ons gratis inzethorren. Houdt het ongedierte dus buiten.
  • Deskundig en gratis advies op maat bij jou thuis.
  • De beste (en nuchtere) vakmannen voor het plaatsen van de kunststof kozijnen.
  • Geen aanbetalingen. Wij geloven in wederzijds vertrouwen.

  Kunststof Kozijnen Hengelo - AMPA

  Voor het maken van een vrijblijvende offerte komt de adviseur van AMPA altijd gratis bij jou thuis. Hij zal de wensen bespreken en de situatie bekijken waardoor onze offerte altijd reëel is en jij niet voor verrassingen komt te staan. Wij werken altijd met eerlijk advies en eerlijke prijzen voor kunststof kozijnen. Een traject van nieuwe kunststof kozijnen voor uw woning bestaat altijd uit drie eenvoudige stappen.

  1

  Gratis adviesgesprek

  Wij starten altijd met een gratis adviesgesprek. In dit adviesgesprek bekijkt onze adviseur de unieke situatie zodat hij een reële offerte kan opstellen. Met ons vakmanschap en jarenlange ervaring kom jij dus niet voor verrassingen te staan. Heb je ook nog financieel advies nodig over het bekostigen van de kozijnen? Dan zetten wij je in contact met een onafhankelijk financieel adviseur.

  2

  Inmeten en produceren

  Ben je tevreden op het voorstel en de prijs? Dan zullen wij langskomen om alles goed en officieel in te meten. Vervolgens zullen wij de VEKA kunststof kozijnen op maat produceren volgens de afgegeven offerte. Wij hoeven geen aanbetaling, want wij werken op basis van wederzijds vertrouwen.

  3

  Montage en oplevering

  Ruim van tevoren nemen we contact op om de plaatsing van de VEKA Kunststof Kozijnen in te plannen. Onze vakmannen komen op de afgesproken datum vakkundig en professioneel de kozijnen plaatsen voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Uiteraard leveren wij de plaatsing netjes op en nemen alle materialen weer netjes mee.

  Gratis adviesgesprek en offerte aanvragen?

  Wilt u graag een gratis adviesgesprek op basis van uw woning? Onze adviseur komt graag bij u langs om vervolgens een vrijblijvende en reële offerte voor u te op te stellen. Offerte aanvraag

  AMPA Kunststof Kozijnen BV
  AMPA Kunststof Kozijnen BV