meer dan een kozijn

Maak kennis met VEKA en AMPA

AMPA is dé leverancier van VEKA kozijnen in de provincie Noord-Holland. AMPA is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden van de VEKA Kozijnen. Hierdoor heeft u altijd de laatste informatie voordat u nieuwe kunststof kozijnen laat plaatsen.

Ontdek het brede aanbod en de grote mogelijkheden van VEKA en AMPA. Van het plaatsen van nieuwe kozijnen tot het ontwerpen van nieuwe kunststof deuren. Maar ook dakkapelrenovatie behoort tot de mogelijkheden bij AMPA.

AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. werkt uitsluitend met het kwaliteitsmerk VEKA Kozijnen. Met Veka kozijnen haalt u kwaliteit en duurzaamheid in huis. De talloze mogelijkheden en kleuren zorgen dat de nieuwe kozijnen altijd bij het ontwerp van uw woning passen. Wist u overigens dat de VEKA kozijnen beter zijn voor het milieu en ook voor uw portemonnee?

Veka kozijnen

Kies zelf de kleuren van uw kunststof kozijnen

De Veka kozijnen kunnen wij in vele kleuren en kleurcombinaties voor u produceren. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden kunt u met behulp van bijgaande tool zelf snel ontdekken welke kleuren en kleurcombinaties mogelijk zijn. Uiteraard zullen wij ook een kleurenstaal en monster-materiaal meenemen bij een gratis adviesgesprek.

Uw selecties

Profiel

Veka verdiept profiel (NL) 

kleur raamwerk

Wit glad en generfd (Ral 9010)

kleur kozijn

Ral 9010 wit glad en generfd

kleur binnenkant

Wit glad en generfd (Ral 9010)

Profiel

kleur raamwerk

Kleur kozijn

Kleur binnenkant

VEKA Kunststof Kozijnen kopen - AMPA

VEKA EN AMPA

AMPA KIEST VOOR KWALITEIT VAN VEKA

AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. plaatst hoogwaardige kwaliteitskozijnen van het merk VEKA in Noord-Holland. Wij starten altijd met een gratis adviesgesprek voor kunststof kozijnen. Vervolgens maken wij een schets met reële offerte die wij na akkoord komen inmeten, produceren en plaatsen. Het adviesgesprek is altijd gratis. Of u nu in Den Helder, Enkhuizen, Haarlem, Beverwijk, Amsterdam, Hilversum, Haarlem, Ijmuiden of Amstelveen woont, u kunt altijd een vrijblijvend adviesgesprek met offerte aanvragen.

Wanneer u kiest voor AMPA kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Speciaal voor u 20% korting op de kunststof kozijnen van VEKA.
  • Bij aankoop van draaikiep-ramen, ontvangt u gratis inzethorren.
  • Deskundig en gratis advies op maat.
  • De beste (en nuchtere) vakmannen voor het plaatsen van de kunststof kozijnen.
  • Geen aanbetalingen. Wij geloven in wederzijds vertrouwen.

Kunststof Kozijnen Noord-Holland

De adviseur van AMPA komt altijd gratis bij uw huis in Noord-Holland langs voor een passend advies. Onze adviseur bekijkt uw situatie en woning en zal uw wensen inventariseren.  Dit vertaalt hij in schetsen met een onderbouwde reële en vrijblijvende offerte. Wanneer u vragen heeft over de offerte, beantwoorden wij deze uiteraard, zodat u weet hoe u de offerte moet lezen.

 

Na akkoord op de offerte komen we (wederom gratis) inmeten en bespreken we de laatste details. Alleen als echt alles duidelijk is, gaat uw bestelling in productie. Wij geloven in wederzijds vertrouwen. Daarom betaalt u de nieuwe kunststof kozijnen pas na oplevering. Bij AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. hoeft u dus niets aan te betalen. 

1

Gratis adviesgesprek

Wij starten altijd met een gratis adviesgesprek. In dit adviesgesprek bekijkt onze adviseur uw unieke situatie zodat hij een reële offerte voor u kan opstellen. Met ons vakmanschap en jarenlange ervaring zult u dus nooit voor verrassingen achteraf komen te staan.

2

Inmeten en bestellen

Na akkoord op de offerte zullen wij langskomen om alles goed en officieel in te meten. Vervolgens zullen wij uw VEKA kunststof kozijnen produceren volgens de afgegeven offerte. U hoeft hiervoor niets aan te betalen. Wij werken op basis van wederzijds vertrouwen.

3

Montage en oplevering

Ruim van tevoren nemen we contact met u op om de plaatsing van uw VEKA Kunststof Kozijnen in te plannen. Onze vakmannen komen op de afgesproken datum vakkundig en professioneel de kozijnen plaatsen voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

Gratis adviesgesprek en offerte aanvragen?

Wilt u graag een gratis adviesgesprek op basis van uw woning? Onze adviseur komt graag bij u langs om vervolgens een vrijblijvende en reële offerte voor u te op te stellen.

Offerte aanvraag