MEER DAN EEN KOZIJN

Maak kennis met VEKA en AMPA

De Overijsselse mentaliteit en deskundig advies, dat is waar AMPA Kunststof Kozijnen BV uit Hengelo om bekend staat. Gaat u binnenkort een woning bouwen? Of wilt u de bestaande kozijnen van uw woning in Overijssel vervangen? AMPA  is uw VEKA Specialist in Overijssel.

Of u nu in Oldemarkt, Slaghagen, Gramsbergen, Zwolle, Kampen, Deventer, Markelo, Hengelo, Enschede, Denekamp, Hardenberg of Ommen woont, AMPA is voor u de deskundige adviseur voor nieuwe kunststof kozijnen.

Wij werken uitsluitend met het kwaliteitsmerk VEKA Kunststof Kozijnen. Met Veka kozijnen haalt u kwaliteit en duurzaamheid in huis. De talloze mogelijkheden en kleuren zorgen dat de nieuwe kozijnen altijd bij het ontwerp van uw woning passen. Wist u overigens dat de VEKA kozijnen beter zijn voor het milieu en ook voor uw portemonnee?

Veka kozijnen

Kies zelf de kleuren van uw kunststof kozijnen

De Veka kozijnen kunnen wij in vele kleuren en kleurcombinaties voor u produceren. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden kunt u met behulp van bijgaande tool zelf snel ontdekken welke kleuren en kleurcombinaties mogelijk zijn. Uiteraard zullen wij ook een kleurenstaal en monster-materiaal meenemen bij een gratis adviesgesprek.

Uw selecties

Profiel

Veka verdiept profiel (NL) 

kleur raamwerk

Wit glad en generfd (Ral 9010)

kleur kozijn

Ral 9010 wit glad en generfd

kleur binnenkant

Wit glad en generfd (Ral 9010)

Profiel

kleur raamwerk

Kleur kozijn

Kleur binnenkant

01. Foto VEKA Kozijnen e1566812662480

VEKA EN AMPA

AMPA KIEST VOOR KWALITEIT VAN VEKA

AMPA kiest voor het plaatsen van de hoogwaardige kunststof kozijnen van het merk VEKA. AMPA is gevestigd in Hengelo, Overijssel. Al jaren helpen wij zeer veel tevreden klanten in Overijssel met het kiezen van nieuwe kunststof kozijnen, kunststof deuren, schuifpuien.

Wij weten alles van het merk VEKA en met deze informatie kunnen wij u voorzien van een passend en actueel advies voor uw woning. Als u kiest voor AMPA mag u het volgende van ons verwachten:

  • Spciaal voor u 20% korting op de kunststof kozijnen van VEKA.
  • Gratis inzethorren bij aankoop van draaikiep-ramen.
  • Deskundig en gratis advies op maat.
  • De beste (en nuchtere) vakmannen voor het plaatsen van de kunststof kozijnen.
  • Geen aanbetalingen. Wij geloven in wederzijds vertrouwen.

Kunststof Kozijnen Overijssel

Of u nu in Oldemarkt, Steenwijk, Zwolle, Kampen, Enschede of Hardenberg woont, de adviseur van AMPA komt altijd gratis bij u langs voor een passend advies. Onze adviseur bekijkt uw situatie en woning en zal uw wensen inventariseren.  Dit vertaalt hij in schetsen met een onderbouwde reële en vrijblijvende offerte voor nieuwe kunststof kozijnen. Wanneer u vragen heeft over de offerte, beantwoorden wij deze uiteraard, zodat u weet hoe u de offerte moet lezen.

 

Geeft u akkoord op de offerte? Dan komen we (wederom gratis) inmeten en bespreken we de laatste details. Alleen als echt alles duidelijk is, gaat uw bestelling in productie. U betaalt de nieuwe kunststof kozijnen pas na oplevering. Bij ons hoeft u dus niets aan te betalen.

1

Gratis adviesgesprek

Wij starten altijd met een gratis adviesgesprek. In dit adviesgesprek bekijkt onze adviseur uw unieke situatie zodat hij een reële offerte voor u kan opstellen. Met ons vakmanschap en jarenlange ervaring zult u dus nooit voor verrassingen achteraf komen te staan.

2

Inmeten en produceren

Na akkoord op de offerte zullen wij langskomen om alles goed en officieel in te meten. Vervolgens zullen wij uw VEKA kunststof kozijnen produceren volgens de afgegeven offerte. U hoeft hiervoor niets aan te betalen. Wij werken op basis van wederzijds vertrouwen.

3

Montage en oplevering

Ruim van tevoren nemen we contact met u op om de plaatsing van uw VEKA Kunststof Kozijnen in te plannen. Onze vakmannen komen op de afgesproken datum vakkundig en professioneel de kozijnen plaatsen voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

Gratis adviesgesprek en offerte aanvragen?

Wilt u graag een gratis adviesgesprek op basis van uw woning? Onze adviseur komt graag bij u langs om vervolgens een vrijblijvende en reële offerte voor u te op te stellen. Offerte aanvraag

AMPA Kunststof Kozijnen BV
AMPA Kunststof Kozijnen BV