Uw Veka kozijn specialist uit Hengelo

Kwaliteit van VEKA voor uw woning in Overijssel

Bij AMPA Kunststof Kozijnen werken uitsluitend met het top kwaliteitsmerk VEKA Kunststof Kozijnen. Met Veka kozijnen haalt u kwaliteit en duurzaamheid in huis. De talloze mogelijkheden en kleuren zorgen dat de nieuwe kozijnen altijd bij het ontwerp van uw woning passen. 

Kies zelf de kleuren van uw kunststof kozijnen

De Veka kozijnen kunnen wij in vele kleuren en kleurcombinaties voor u produceren. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden kunt u met behulp van bijgaande tool zelf snel ontdekken welke kleuren en kleurcombinaties mogelijk zijn. Uiteraard zullen wij ook een kleurenstaal en monster-materiaal meenemen bij een gratis adviesgesprek.

Uw selecties

Profiel

Veka verdiept profiel (NL) 

kleur raamwerk

Wit glad en generfd (Ral 9010)

kleur kozijn

Ral 9010 wit glad en generfd

kleur binnenkant

Wit glad en generfd (Ral 9010)

Profiel

kleur raamwerk

Kleur kozijn

Kleur binnenkant

Maak een vrijblijvende afspraak met een AMPA adviseur.

VEKA EN AMPA

AMPA KIEST VOOR KWALITEIT VAN VEKA

AMPA kiest voor het plaatsen van de hoogwaardige kunststof kozijnen van het merk VEKA. Al jaren helpen wij zeer veel tevreden klanten vanuit Hengelo, Overijssel, met het kiezen van nieuwe kunststof kozijnen, kunststof deuren, schuifpuien en/of dakkapelrenovaties.

Als u kiest voor AMPA mag u het volgende van ons verwachten:

  • Deskundig en gratis advies op maat.
  • Speciaal voor u 20% korting op de kunststof kozijnen van VEKA.
  • Gratis inzethorren bij aankoop van draai-kiepramen en valramen.
  • Eigen deskundige vakmannen voor het plaatsen van de kunststof kozijnen.
  • Betaling na montage! Wij geloven in wederzijds vertrouwen.

Kunststof Kozijnen Overijssel

Of u nu in Hengelo, Steenwijk, Ommen, Hardenberg, Zwolle, Kampen of Enschede woont, de adviseur van AMPA komt altijd gratis bij u langs voor een passend advies. Onze adviseur bekijkt uw situatie en woning en zal uw wensen inventariseren.  Dit vertaalt hij in schetsen met een onderbouwde reële uitleg waarna u een vrijblijvende offerte ontvangt voor bijvoorbeeld kunststof kozijnen, deuren en/of schuifpui. Heeft u vragen over de offerte, bel: 088-2672000  of mail ons kantoor, want uiteraard beantwoorden wij deze graag.

 

Geeft u akkoord op de offerte? Dan komen we bij u lang voor de exacte inmeting en bespreken we de laatste details. Alleen als echt alles duidelijk is, gaat uw bestelling in productie.
U betaalt de nieuwe kunststof kozijnen pas na montage! Bij ons hoeft u dus niets aan te betalen.

1

Gratis adviesgesprek

Vraag een gratis adviesgesprek aan en bekijk en bespreek samen met onze adviseur uw situatie en wensen, zodat hij een reële offerte kan opstellen. Deze ontvangt u per mail.

2

Inmeten en produceren

Na akkoord op de offerte komen wij langs om alles goed en heel nauwkeurig in te meten. Wanneer alles besproken en duidelijk is, zullen wij uw VEKA kunststof kozijnen gaan produceren.

3

Montage en oplevering

Vervolgens plannen wij samen met u de montage- datum en komen onze eigen vakmannen monteren. En u betaalt pas na montage! Wij werken op basis van wederzijds vertrouwen.

Gratis adviesgesprek en offerte aanvragen?

Wilt u graag een gratis adviesgesprek op basis van uw woning? Onze adviseur komt graag bij u langs om vervolgens een vrijblijvende en reële offerte voor u te op te stellen. Offerte aanvraag

AMPA Kunststof Kozijnen BV
AMPA Kunststof Kozijnen BV