Meer dan een kozijn

Maak kennis met VEKA en AMPA

Woont u in de provincie Utrecht? En bent u op zoek naar kwalitatieve nieuwe kozijnen voor uw woning? Ontdek de kwaliteitskozijnen van het merk VEKA en het vakmanschap van AMPA. Veka kunststof kozijnen zijn zeer veelzijdig en kunnen in diverse kleuren en varianten geproduceerd worden. AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. is uw VEKA Specialist in Provincie Utrecht.

Of u nu in Amersfoort, Utrecht, Maarsen, Nieuwegein, Houten, Veenendaal, Zeist of Woerden woont, AMPA is voor u de ervaren specialist voor nieuwe VEKA kunststof kozijnen. Wij kennen het merk VEKA als geen ander waardoor wij u altijd van goed en deskundig advies kunnen voorzien.

AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. werkt uitsluitend met het kwaliteitsmerk VEKA Kozijnen. Met Veka kozijnen haalt u kwaliteit en duurzaamheid in huis. Wist u overigens dat de VEKA kozijnen beter zijn voor het milieu en ook voor uw portemonnee?

Veka kozijnen

Kies zelf de kleuren van uw kunststof kozijnen

De Veka kozijnen kunnen wij in vele kleuren en kleurcombinaties voor u produceren. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden kunt u met behulp van bijgaande tool zelf snel ontdekken welke kleuren en kleurcombinaties mogelijk zijn. Uiteraard zullen wij ook een kleurenstaal en monster-materiaal meenemen bij een gratis adviesgesprek.

Uw selecties

Profiel

Veka verdiept profiel (NL) 

kleur raamwerk

Wit glad en generfd (Ral 9010)

kleur kozijn

Ral 9010 wit glad en generfd

kleur binnenkant

Wit glad en generfd (Ral 9010)

Profiel

kleur raamwerk

Kleur kozijn

Kleur binnenkant

VEKA Kunststof Kozijnen kopen - AMPA

VEKA EN AMPA

AMPA KIEST VOOR KWALITEIT VAN VEKA

AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. kiest voor hoogwaardige kozijnkwaliteit van het merk VEKA in Utrecht. AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. heeft zeer veel tevreden klanten in de provincie Utrecht. Met gratis advies, een reële offerte en een vakkundige plaatsing van nieuwe kunststof kozijnen bent u bij AMPA aan het juiste adres. De deskundige vakmannen uit Hengelo van AMPA zullen uw opdracht uiterst secuur en netjes opleveren.

 Wanneer u kiest voor AMPA kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Speciaal voor u 20% korting op de kunststof kozijnen van VEKA.
  • U ontvangt gratis inzethorren bij aankoop van draaikiep-ramen
  • Deskundig en gratis advies op maat.
  • De beste (en nuchtere) vakmannen voor het plaatsen van de kunststof kozijnen.
  • Geen aanbetalingen. Wij geloven in wederzijds vertrouwen.

Kunststof Kozijn advies Utrecht

De adviseur van AMPA komt altijd gratis langs bij u in Provincie Utrecht. Deze adviseur bekijkt uw situatie en woning en zal uw wensen inventariseren.  Dit vertaalt hij in schetsen met een onderbouwde reële en vrijblijvende offerte voor uw opdracht. Wanneer u vragen heeft over de offerte, beantwoorden wij deze uiteraard, zodat u weet hoe u de offerte moet lezen.

 

Gaat u akkoord met de offerte? Dan komen we (wederom gratis) inmeten en bespreken we de laatste details. Alleen als echt alles duidelijk is, gaat uw bestelling in productie. Wij geloven in wederzijds vertrouwen. Daarom betaalt u de nieuwe kunststof kozijnen pas na oplevering. Bij AMPA Bouw & Kozijntechniek hoeft u dus niets aan te betalen. 

1

Gratis adviesgesprek

Wij starten altijd met een gratis adviesgesprek. In dit adviesgesprek bekijkt onze adviseur uw unieke situatie zodat hij een reële offerte voor u kan opstellen. Met ons vakmanschap en jarenlange ervaring zult u dus nooit voor verrassingen achteraf komen te staan.

2

Inmeten en produceren

Na akkoord op de offerte zullen wij langskomen om alles goed en officieel in te meten. Vervolgens zullen wij uw VEKA kunststof kozijnen produceren volgens de afgegeven offerte. U hoeft hiervoor niets aan te betalen. Wij werken op basis van wederzijds vertrouwen.

3

Montage en oplevering

Ruim van tevoren nemen we contact met u op om de plaatsing van uw VEKA Kunststof Kozijnen in te plannen. Onze vakmannen komen op de afgesproken datum vakkundig en professioneel de kozijnen plaatsen voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

Gratis adviesgesprek en offerte aanvragen?

Wilt u graag een gratis adviesgesprek op basis van uw woning? Onze adviseur komt graag bij u langs om vervolgens een vrijblijvende en reële offerte voor u te op te stellen.

Offerte aanvraag