Witte kunststof kozijnen Bussum - AMPA kunststof Kozijnen

Gratis adviesgesprek

Ja ik woon in de gemeente Huizen en heb interesse in een gratis adviesgesprek.

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Verduurzaam uw woning in Huizen met subsidie van de gemeente

  Heeft u een koopwoning in de gemeente Huizen die voor 1 januari 2020 is gebouwd? En wilt u uw woning verduurzamen? Dan kan dat nu extra voordelig met de gemeentelijke verduurzamingsubsidie.

  €1.000,- extra subsidie bovenop de ISDE Subsidie

  Wanneer u uw woning voorziet van nieuwe kunststof kozijnen met HR++ of Triple glas kunt u vanuit de gemeente Huizen extra subsidie aanvragen. U kunt voor uw woning een subsidiebedrag krijgen van €1.000,- (maximaal 40% van de investering). Mogelijk heeft u voor het vervangen van houten kozijnen door kunststof kozijnen een vergunning nodig.

  Ontdek uw eigen investering voor Kunststof Kozijnen

  Overweegt u nieuwe duurzame en onderhoudsvrije kunststof kozijnen voor uw koopwoning in de gemeente Huizen? Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan bij AMPA Kunststof Kozijnen. Onze specialisten komen bij u thuis langs om de opties te bespreken, de wensen te inventariseren en de woning te bekijken. Vervolgens brengen wij een maatwerkofferte uit die speciaal op uw situatie en wensen is afgestemd. Deze offerte kunt u gebruiken als basis voor de subsidieaanvraag.

  Bij ons betaalt u pas na oplevering

  Wij geloven in werken op basis van vertrouwen. Wij zullen dan ook pas factureren na montage van de nieuwe kunststof kozijnen met HR++ glas. U hoeft dus niets aan te betalen. Zo weet u zeker wat u krijgt voordat u betaalt. In sommige gevallen zien wij zelfs dat de gemeente de subsidie al heeft overgemaakt voordat u hoeft te betalen. Zo hoeft u ook niet te wachten tot u het geld achteraf krijgt. Uiteraard hebben wij daar geen invloed op, maar we wilden deze bevinding wel graag met u delen.

  Meer informatie over de subsidie in gemeente Huizen

  Lees meer over de subsidie van de gemeente Huizen op de website: https://www.huizen.nl/subsidie-woningisolatie

  Gratis adviesgesprek

  Ja ik woon in de gemeente Huizen en heb interesse in een gratis adviesgesprek.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA